Това са 3-те зодии, които винаги ви ОПЪВАТ нервите

2577
Това са 3-те зодии, които винаги ви ОПЪВАТ нервите
Снимка: iStock

Има някои хора, които по принцип са с по-труден характер, лесно се дразнят и обиждат, комуникацията е трудна, но все пак имат и положителни черти. Върху нашия характер огромно влияние може да има и звездата, под която сме родени. В зависимост от зодиакалния ни знак е възможно да сме си присвоили някои присъщи за знака черти от характера, които обаче невинаги са добри.

Има няколко зодии, смятани за най-нетърпимите. Пазете се от тях, ако нямате железни нерви. Ето и кои са те и защо създават такива чувства у другите:

Кои зодии правят най-големите скандали?

Рак

Представителите на този зодиакален знак обикновено са смятани за най-емоционалните. Техните емоции обаче постоянно се менят от едната крайност в другата, при тях няма средно състояние. Понякога са твърде драматични и преиграват. Лесно се обиждат, не могат да приемат вашите критики и мнение. С тях трябва да се подхожда като към бебе. Те искат само да бъдат глезени, обгрижвани и обичани - като същински деца. Не бива да им се карате, защото веднага ще се разридаят. Много е трудно човек да издържи с такова голямо бебе до себе си.

Риби

Рибите са романтици по душа, те винаги се лутат някъде из облаците и преследват мечтите си. Също са доста чувствителни и в зависимост от емоционалното им състояние може да се почувстват или вдъхновени и да разкрият творческите си таланти, или пък да се превъплътят в ролята на жертва и да изпаднат в депресивни състояния. Чрез емоциите си те манипулират останалите, за да получат това, което искат. Преструват се на по-слабия характер или ще се направят на обидени. Много често обаче това се случва и без да е предварително планирано - просто такава е тяхната природа. 

Зодиите, които винаги се забърват в скандали

Лъв

Представителите на знака Лъв са типичните егоцентрици и нарциси. Те винаги трябва да са в центъра на вниманието и да са заобиколени от почитатели. Смятат, че всеки трябва да ги цени и да им прави нужните комплименти, защото са най-добрите (според тях самите). Но те също умеят да индикират, когато наоколо има някой с изразени качества и считан за техен достоен противник. В тази ситуация Лъвовете започват да влизат в най-различни роли, за да запазят позициите и авторитета си. Много често се случва, за да бъде признат и хората да му благодарят, да се опитва да угажда на всички. Но за да се случи това си служи с лъжи, интриги и заблуди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com