Това са 4-те зодии, които често се бъркат в живота на другите

9031
Това са 4-те зодии, които често се бъркат в живота на другите
Снимка: Istock/Guliver

Има хора, които искат да знаят всичко за всеки. Те не само че са любопитни, но и смело дават непоискани съвети. Някои наистина се интересуват от това как се чувствате и се опитват да ви помогнат, но други просто обичат клюките. Това са характерни черти за някои зодиакални знаци и астролозите открояват 3 знака с подобни наклонности. Нека видим кои са те и какви са подбудите на всеки от тях:

Овен

Клюките са полезни за жените

Доста често жените обичат да обсъждат нещата от живота повече от мъжете. Такава е тяхната природа. Когато две приятелки са излезли и са...

Овните като цяло не се намесват често в чуждите работи, но дойде ли ред за това 0 обичат да знаят и най-малката подробност. По принцип животът им е достатъчно динамичен и нямат време за клюки и чужди истории, но когато им доскучае веднага се заражда любопитството. Пнякога дори се опитват да разрешат нечий проблем, без да са помолени, и действат импулсивно и необмислено, а това води до задълбочаването на проблема вместо обратното. След това са гузни, но отново биха постъпили по същия начин. Ако дават съвети на някого, държат те да бъдат взети и изпълнени.

Близнаци

Близнаците обичат вниманието да се върти около тях и рядко остават незабелязани. Те винаги изказват мнението си, независимо дали е желано, или не, и са компетентни по всяка тема. Често прибързват със съветите и отговорите и не изчакват да се запознаят изцяло със случая. Импулсивни, необмислени коментари и глуповати съвети. Те определено са същински клюкари, правят интриги и забъркват сериозни каши. 

Дева

Зодиите, които не могат да живеят без клюки

За някои хора клюките са като въздуха и не могат да живеят без тях. Ето кои са те. Близнаци (21 май - 21 юни)Близнаците обичат да клюк...

Както знаем, Девите са перфекционисти и критици. Те обичат да са в час с нещата, които се случват в близост до тях – да знаят всичко за всеки, да научават първи клюките и т.н. По този начин те смятат, че имат скрити козове, които могат да използват в своя защита или манипулация. Те не разпространяват веднага клюките, а изчакват, ако се наложи или ако ще имат някаква полза от това. Както казахме, са много критични, искат всички да са като тях, имат висока летва и не се притесняват да правят остри и хапливи забележки, коментари не на място и да осъждат хората публично.

Стрелец

Стрелците пък никак не са като Девите например. Те искат близките им да са щастливи и спокойни и се стараят да им помогнат с каквото могат. Но понякога помощта им не е търсена и те изглеждат като досадни в очите на другия. Намеренията им са чисти, но пък пнякога се месят в ситуации, в които нямат работа. Прекалено оптимистични са и това не им позволява да направят правилна преценка на ситуацията, като по този начин и съветите им не са особено удачни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com