Това са имената, с които НЕ ТРЯБВА да кръщаваме децата си

75340
Това са имената, с които НЕ ТРЯБВА да кръщаваме децата си
Снимка: https://pixabay.com

Когато наближи раждането на детето, много често родителите спорят как да кръстят детето си. Често пъти то се кръщава на името на дядото или бабата, но ако те не са живи, според някои поверия това не е на хубаво. Напоследък все по-често родителите сами измислят името на детето си, като предпочитат да е нещо по-кратко и по-нестандартно.

Не е рядкост то да бъде кръстено на някоя световна звезда или любим спортист. Може би не знаете, но има суеверия, в които доста хора вярват. Според тях има няколко имена, които е добре да избягвате, ако кръщавате детето си. Разбира се, не е нужно всички да вярват в тях, но ние сме длъжни да ви ги споменем.

Най-добрите подаръци за кръщене

Кръщенето е един от тези изключително специални моменти в живота на всеки човек, избрал да поеме по правата вяра. Преди, по време на и ...

1. Вера

Ако ви се роди дъщеря и решите да я кръстите Вера, положителното е, че тя ще има вътрешната енергия да преодолее всички изпречили се трудности. Лошото в случая е, че когато жена с името Вера успее да постигне някакъв житейски успех, тя някак си не успява да му се наслади докрай и винаги помни колко трудности и лишения й е коствало, за да го достигне. Тя просто няма сила да преодолее този комплекс, останал от миналото й.

2. Александра

Жена, носеща такова име, е обречена постоянно да се грижи за близките си хора. Всички грижи падат върху нея, защото всички са се научили да разчитат на нея. В това няма нищо лошо, но такъв тип жена обича да е независима и да прави приятни неща. Когато обаче грижите са в повече, тя се чувства нещастна, че няма време за нейните мечти. Съответно може да изпада по-често в депресивни състояния от обикновено.

3. Надежда

Как броят на буквите в името влияе върху характера и съдбата

Нумеролози разкриха влиянието на броя на буквите в името върху съдбата и личността на собственика. Числата управляват света, смятат ну...

Носителките на това име се славят като хора, които имат тежки съдби. От такива хора винаги се очаква повече, хората им възлагат доста очаквания, но никой не знае какви усилия костват те на човека, носещ това взискателно име. Когато Надежда не бъде похвалена за усилията си, тя винаги се чувства ужасно.

4. Людмила

Жените, които се казват така, са много привързани към семейството си. И когато се случи най-лошото с някой от тях, животът им се преобръща и става труден и тежък. Често пъти носителките на името Людмила трябва да полагат грижи за болни хора или деца, вместо да правят нещата, които искат.

5. Роман

Интересно и рядко име. Човекът, който го носи, има противоречива съдба, като характерното за него е, че трудно се съсредоточава върху дадена област. Постоянно се опитва да открива нови варианти за печелене на пари. От това куца кариерата му, често пъти той е несигурен, което никак не се харесва на неговите работодатели. Обича да сменя приятелите си, защото не може да се разбира нормално с всички. Отношенията с близките му хора също буксуват и той постоянно се опитва да ги оправя, но не му се удава.

Тези женски имена имат силна енергия и носят късмет

Ако се чудите как да кръстите своето детенце, прочетете статията, за да разберете кои женски имeна носят успех и късмет в живота. Елен...

6. Адам

Когато човек е кръстен с това име, е подвластен на жените още от ранното си детство. Той е зависим от тях, от тяхното мнение и настроение. Всичките му нещастия са свързани с нежния пол. За него те са водещите хора в живота. Но всичко това му пречи на собствените идеи и цели в живота, защото той се вслушва прекалено много в женското мнение и някак си губи себе си.

7. Юлиан

Името Юлиан е свързано с предизвикателства и трудности. Това се отнася за целия му живот. Мъжете, носители на това име, могат да постигнат много добро кариерно развитие и точно когато са на върха, рязко да се срутят и да започнат всичко отначало. Когато тръгнат да градят всичко отначало, това коства много нерви и влошава здравословното им състояние. 
Името Юлиан вещае проблеми и в личния живот. Възможни са неочаквани раздели с любимата, конфликти в семейството, което оставя трайна рана в психиката му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com