Това са зодиите, които по природа мразят всичко и всички

26717
Това са зодиите, които по природа мразят всичко и всички
Снимка: iStock

Мизантроп се нарича човек, който мрази и отрича цялото човечеството, неговата култура и природа. Човек, презиращ дълбоко социалния строй и фалша в човешките взаимоотношения. Мизантропите са със сприхав характер, неимоверно подозрителни, вечно критикуващи, а благоразположението и добронамереността са им чужди От тях лъха траен негативизъм, така че общуването с тях е истинска мъка…

Причината за такъв мироглед и поведение е резултат от генетично обременяване, продължителен стрес в детска или/и тийнейджърска възраст, неудачи в личен и обществен план… Разбира се, отявлените мизантропи са рядкост, тъй като в цялата гама чувства и мисли, които човек разкрива при общуването си с околните, негативизмът и позитивизмът са в конкурентна ситуация.

Счита се, че три от зодиите определят доминиращо мизантропско поведение на техните представители - това са Козирогът, Девата и Скорпионът.

Зодията издава негативните черти в характера

Козирог

Благонадеждността и трудолюбието на Козирозите са пословични и са в синхрон с техния натрупан опит, както и авторитета и точността на решенията им. Не проявявайте съмнение в това, за да не бъдете трайно ненавиждани… Не се опитвайте да ги манипулирате, тъй като това ще предизвика остра емоционална негативна реакция… Нещо повече - не се натрапвайте с непоискани съвети и не изказвайте собствени мнения, които се различавате от техните. Това е безсмислено, защото Козирозите трайно и презрително ще ги отхвърлят. Ако настоявате продължително време, то ще предизвикате у тях буря от негативизъм по отношение на околния свят.

5 полезни съвета за бързо и ефективно прогонване на негативизма

Дева

Характерно при Девите е тяхното негативно отношение към невнимателните, безотговорни в поведението си хора, особено когато това е насочено към тях самите. Когато една Дева решава какво да прави в даден момент – да работи или да се забавлява, то съгласявайте се винаги с нея, ако не искате да бъдете намразени дълбоко… Също така, не се опитвайте да ставате приятели или бизнес партньори с Деви, ако чувствате, че интелектуалното ви ниво е по-ниско (или се възприема като такова). Девите имат обширни, задълбочени познания в различни области, което рязко контрастира с действителното (или въображаемо) невежеството на околните или/и просташкото им неуважително поведение. Това иницииращо у Девите зле прикрита омраза.

Зодиите, които отблъскват негативната енергия

Скорпион

Скорпионите са изключително недоверчиви и параноично подозрителни и постоянно търсят факти, с които да потвърдят това си поведение. Тъй като винаги очакват да останат разочаровани, е трудно да се спечели доверието им. Дори по-трудно е да станете приятели. Бъдете много внимателни да не нараните Скорпиона по какъвто и да е начин, защото така ще си спечелите вечен враг, който ще крои план как да ви отмъсти.

Петте зодии, които жадуват за отмъщение след раздяла с гаджето

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Какви са основните разлики между Северния и Южния полюс

Коя е най-малката държава в Африка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com