Трите двойки зодии, между които няма страст в леглото

8864
Трите двойки зодии, между които няма страст в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Хората, които вярват и се доверяват на астрологията, знаят, че не всички зодии са съвместими една с друга. Има такива, които са подходящи за романтични връзки, други само са по-неангажиращи отношения, а съществуват и двойки, на които просто няма да им се получи със страстта в леглото.

Нека да видим кои са те:

Лъв и Рак

Раците са по-свити и предпочитат уюта на дома пред купоните, докато Лъвовете са социални личности, които обичат да са сред хора и да се забавляват. Двете зодии имат различни възгледи за това как трябва да изглежда една връзка, затова съвместимостта между тях е ограничена. Те няма да се разбират както в леглото, така и извън него. По отношение на интимните преживявания – Лъвовете са готови за всякакви приключения, спонтанни са и предпочитат опитни партньори, докато Раците се нуждаят от повече ласки, нежност и не обичат да експериментират. Огнените Лъвове не обмислят много постъпките си, за разлика от по-скромните представители на зодия рак.

Дева и Стрелец

Тук отново имаме разминавания относно възгледите за сериозни отношения. Стрелците са тези, които искат да са по-свободни и да купонясват на воля, докато Девите са малко по-обрани в действията си. Представителите на зодия стрелец постъпват по-несериозно, когато става въпрос за интимни взаимоотношения. Те не мислят за връзка, когато си лягат с някого, едва след съвкуплението, ако са усетили тръпка, може да обмислят такъв вариант. Докато Девите предпочитат първо да опознаят събеседника си и ако си допаднат – да се впуснат в интимности. Двете зодии имат различни мнения относно секса и флирта и се отблъскват взаимно. Между тях много рядко и трудно може да пламне искра.

Водолей и Козирог

Това, което е странно тук, е приятелството, което може да се заформи между двете зодии, но по отношение на флирта – няма разбирателство. Те могат да се подкрепят и уважават, да си помагат и дори да пламне искра между тях, но просто в леглото да не им върви. Усеща се студенина в интимните отношения. Това се дължи на различните предпочитания и представи за сексуален партньор. Козирозите обичат да налагат правила, а Водолеите определено не са хора, които спазват някакви забрани. Едните са приключенци, а другите са по-строги и с завишени изисквания – да, това са рогатите представители на зодиака. Нещо друго, което проваля химията между тях, е позицията им относно изневерите – Водолеите са склонни да простят и не отдават жизненоважно значение на тази грешка, докато Козирозите не прощават подобен тип предателство и накърняване на достойнството им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com