Трите любими типа жени на силната половинка и онзи, който ненавиждат

4888
Трите любими типа жени на силната половинка и онзи, който ненавиждат
Снимка: iStock/Guliver

Господата имат индивидуално предпочитание към определени типове дами – като външност, характер и съвкупност от качества, но все пак има няколко типа жени, които са най-често обожавани, както и тип, от който мъжете масово бягат. Да видим спадаме ли в някои от тях.

Царицата на драмите или жената, от която мъжете бягат

7 неща, с които жените НИКОГА не бива да се оправдават

Вярвате или не, много от изборите, които дамите правят в живота си, са продиктувани от коментарите на хората в обкръжението им. В не ма...

Тя е способна да се оплаква от всичко – от счупения нокът до опасността от война. Вижда смъртоносна заплаха навсякъде, а умът ѝ рисува конспирации и бедствия. Не може да живее спокойно и да се радва на живота, всяка минута за нея е изпълнена с тревога. Паяк в банята? Това е знак за нещо лошо. Черна котка – на голяма беда е. Болки в корема? Вероятно е рак. За нея чашата е винаги наполовина празна, вижда действителността в черни краски и смята, че надежда няма. Способна е да направи световен проблем или да реши, че е на смъртен одър от най-незначителен случай или болежка. Изтъкана от чувство за несигурност, страх, параноя и страдание, жената, царица на драмите, е трудна за издържане и от най-спокойния, разбиращ и любвеобилен мъж. Той трябва да е едновременно родител, приятел, психолог, лекар, търпелив и готов да повтаря през минута, че всичко е наред и ще бъде наред. Този тип момичета са тотално зависими от мъжа до себе си. Очакват от него да се грижи не само за препитанието, но и за настроението им, да излекува страховете им. В началото за мъжа навярно е приятно да се чувства като спасител, рицар и лечител, като изключително важен, но с времето това започва да тежи и дразни. Мъжът се оказва в ролята на жертва, изтощен и изпит от отрицателната енергия и параноите на дамата. В един момент той просто се превръща от спасител на жената в спасител на собствената си нервна система и живот и бяга.

Мъжкото момиче – или типът, обожаван от  господата

Тук не говорим за жената, която не се нуждае от мъж и може всичко сама – от ремонта на дома през изкарването на финансите до достигането на високи постове, а за момичето, с което можеш да си кажеш наздраве с чаша бира и въдица в ръка на язовира, да играеш джаги и скандираш на футболен мач. Тя не се притеснява да не разроши косата си, да не счупи маникюр и чудесно може да се справи с оцеляване сред природата на палатка. Тези момичета са свежи, естествени, истински, с тях мъжете се чувстват спокойни, щастливи и с половинка, която ги допълва съвършено и се забавлява заедно с тях.

Безспорно е, че има и други два типа дами, които мъжете харесват

  • Бизнес дама и домакиня в едно, която се грижи за дома и децата, посреща любимия с усмивка и топло ястие, помага му в бизнеса и е опора и рамо във всяка борба. Тя се справя еднакво добре с тихото и спокойно възпитание на децата, прекрасния дом, изпълнен с уют, и сключването на идеалната сделка. Жената-чудо. Как може да е не е любима на мъжете?
  • Прелъстителката – каквото и да си говорим, мъжете обичат да ловуват, обичат първо с очите си и страстните жени, които палят кръвта им, са им повече от любими. Прекрасни, секси, уверени, предизвикателни – тези дами палят кръвта във вените на господата, фантазиите и желанията им, ако не са арогантни и цинични, а нежно постигат целите си с умерено поведение и мила усмивка.

Жените са по-уязвими от климатичните промени

Постигане на равенство между половете и борба с изменението на климата – това са 2 от 17-те Глобални цели за устойчиво развитие, ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com