Трите зодии, които са най-зле в леглото

12046
Трите зодии, които са най-зле в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите определиха зодиакалните знаци, които са най-лоши в леглото. Те нямат любовници и сексът с тях носи много малко удоволствие. За щастие са само трима.

1. Близнаци

Близнаците са много страстни. На пръв поглед представителите на знака изглеждат много страстни, ярки и дори горещи. Началото на романтиката с Близнаци винаги е омагьосваща, тъй като те знаят точно как бързо да приберат всичко в леглото, как да накарат партньора си да се изкачи в небесата и как да направят секса най-желаното нещо на света.

3-те зодии, които са ненадминати в леглото

Има зодии, които никога не можеш да забравиш със страстта, която са ти дали. Това са 3-те зодии, които са ненадминати в спалнята и вина...

Но проблемът е, че страстта на Близнаците свършва дотук. Представителите на знака се интересуват именно от прелюдията, интересуват се от възбуждане, начало, но самият процес вече не е интересен.

Близнаците възприемат секса като ежедневие. Следователно те не се опитват да доставят безпрецедентно удоволствие на партньора си, защото за тях най-важните са онези чувства и усещания, които просто водят до спалнята.

2. Дева

Девите са много концептуални и критични. Те имат същото отношение към секса. Не може обаче да се каже, че Девите имат огнен темперамент или че страстта им тече директно от ушите. Девите са сдържани, студени и рядко проявяват някакъв страстен порив. За тях интимността е същият проект като всичко останало в живота.

Девите се смятат за идеални и се стремят към съвършенство във всичко. Същото се отнася и за интимността. Следователно представителите на знака са неприятни за различните телесни секрети, които са нормални за интимността. Те винаги ще бъдат чисти.

Очите издават каква си в леглото

Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и много за характера ни, включително за това какви сме...

Сексът с Дева става много скучен, не можете да се отпуснете и да изпитате удоволствие.

3. Рак

Семейните и чувствени Раци са първенци в класацията на най-лошите знаци на зодиака в леглото. Изглежда, че най-семейният знак може да не е най-добрият любовник. Но това е така. Само защото за Рака семейството и сексът не са еквивалентни неща.

Ракът се отнася преди всичко до чувства, емоции, обети, уверения в сериозни намерения и дълбока вечна любов. Сексът за Рака изобщо не е важен. Той се занимава с него много малко. Той ще говори преди секс, ще говори по време и след секс. В процеса той няма да позволи на партньора си да полети в облаците на екстаза, но ще му досажда с въпроси за чувствата си, които ще отвлекат вниманието дори от най-забавния процес.

И Раците също не блестят от страст. Те са чувствени, емоционални. Но това е на психическо ниво, а не на телесно ниво. Няма любители на Рака, така че вълшебен оргазъм за техните партньори по никакъв начин не се появява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Къде и как е правилно да се съхранява козунак, за да остане пухкав и мек по-дълго

Сложете кактуса на това място в дома си, за да се предпазите от негативна енергия

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com