X
 
 

Уникален пешеходен мост в Китай (видео)

39097 6
Уникален пешеходен мост в Китай (видео)
Народната република е в невероятен икономически възход, потвърждение на което може да се види дори и в начина, по който се развиват градските райони. Естествено има я и другата крайност, като стърчаща по средата на многолентова магистрала жилищна сграда.

Но тази снимка и видео, заснети в най-новия квартал в Шанхай, Пудонг, са доказателство, че изостаналата аграрна държава отдавна е в миналото. На това място, на което сега се извисяват няколко небостъргача, преди се е отглеждал ориз и други селскостопански култури.

До 2015 г. Китай ще изработва 10% от атомната електроенергия в света

До 2015 година в Китай ще функционират 41 ядрени енергийни блокове, а съвкупната мощност на китайските АЕЦ ще достигне 42 гигавата. С т...

По красивия пешеходен мост, Lujiazui Pedestrian Bridge, могат да вървят 15 човека един до друг. Чрез него се избягва задръстването на кръговото движение под него, а и се улеснява достъпа до голям търговски мол.

 

Actualno.com

Събориха стърчащата по средата на магистрала къща

Преди седмица ви показахме стърчаща по средата на китайска магистрала постройка, обитавана от двама възрастни. Двамата отказваха да нап...

Actualno.com

Етикети: