В кой град трябва да живееш според зодията си

30125
В кой град трябва да живееш според зодията си
Снимка: Getty Images/Guliver

Може да се изненадате да научите, че страните и градовете имат свой хороскоп. Астролозите сравниха хороскопа на човек с хороскопа на местоположението на даден град или държава, интерпретирайки планетарните взаимодействия и откриха кой град е подходящ за вас, в зависимост от зодията ви:

Овен: Ню Йорк

Вашата кариерна цел е идеална за процъфтяване в Ню Йорк! Парите ще се стичат в джоба ви от необичайни източници. Вашето здраве ще бъде силно и несломимо в този регион, въпреки липсата на прозрачно небе.

Телец: Сидни

Ще бъдете център на внимание в Сидни и ще се развивате професионално. Финансовите дела ще се подобрят, а заедно с тях и стабилността и общото благосъстояние.

Близнаци: Сан Франциско

Следователно не би трябвало да е изненада, че те ще бъдат привлечени от Силициевата долина, център за високотехнологични индустрии и стартиращи фирми.

Рак: Венеция

Венеция, иначе известен като Градът на водата, е идеалното място за живеене за вас. Щом стигнете тук, ще се почувствате като у дома си. Ако преместването във Венеция не е възможно, мини ваканция тук ще зареди батериите ви.

Лъв: Париж

Лъвът ще получи тук кралските почести, за които копнее! Слънцето управлява и Париж, и Лъва, така че животът в Града на светлините ще му отвори най-добрите перспективи.

Дева: Токио

Девата е перфекционист, което я кара постоянно да се усъвършенства. Вашето изтънчено чувство за стил е нещо, което се съчетава перфектно с необикновения живот на Токио. Японската култура е изградена върху обичаите и етикета, като отеква с вашия характер.

Везни: Лондон

В лондонския хороскоп Слънцето достига кулминацията си, като ви помага да изберете правилния начин на живот. Ако търсите себе си, в този град можете да разберете какво искате. Лондон обещава успех в кариерата и любовта.

Как различните зодии показват гнева си?

Всеки човек се ядосва, но е интересно да видим как всеки човек реагира когато е ядосан. В тази статия ще видим как различните зодии пок...

Скорпион: Амстердам

Скорпионите разбират значението на физическата близост и Слънцето в хороскопа на Амстердам ще ви помогне да намерите равноправен партньор, който ще иска да разгадае мистерии и да изгради  връзката, за която винаги сте мечтали. В този град ще намерите мир и щастие.

Стрелец: Хонолулу

Огненият елемент в хороскопа на Хонолулу резонира с вашата енергия. Всички проекти, които имате предвид, най-накрая ще се сбъднат в този град.

Козирог: Монако

Как се целуват представителите на всяка зодия?

При зодиите винаги има особености според дадения знак. Дори в неща като целуването. В тази статия сме разгледали как се целуват различн...

Козирогът е познат като „знак на милионерите“ сред астролозите. Вярвате или не, имате повече възможности да спечелите състояние от останалите и Монако е в състояние да ви направи милиардер, да влезете във висшето общество и да станете уважаван човек.

Водолей: Стокхолм

Вашият социален ангажимент ще бъде изпълнен в град, който обещава да бъде без изкопаеми горива до 2040 г. Вие сте много умни и с перспектива. В прогресивния Стокхолм ще изпитате вдъхновение, което ще промени живота ви и живота на другите към по-добро.

Риби: Сингапур

Докато динамичното темпо на Сингапур е в пълен контраст с обичайната ви мечтателна природа, този град ще ви кара да се движите по-бързо и да печелите. Казват, че противоположностите се привличат и този израз отлично илюстрира любовните ви отношения в този град.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com