В САЩ пастор претупа литургията - бързал за мач

23864

Духовното лице Тим Кристенсен направи забързана версия на своята церемония, като я сведе до под минута, за да може да хване футболния мач на любимия си отбор по телевизията.

Пасторът от църква в Монтана изпаднал в затруднена ситуация в неделната утрин. Той бил пред дилемата да си изнесе церемонията или да гледа футболния мач по телевизията. Тъй като явно отчето е запален футболен фен, решил да направи необикновена комбинация от двете.

37 неща, за които възрастни хора съжаляват, че никога не са направили

1. Използвай всяка възможност да пътуваш. 2. Научи още един език. 3. Не продължавай връзка, в която не се чувстваш добре. 4. Ползвай...

Ето защо божественият представител и запален фен на "Сан Франциско Фортинайнърс" решил в този ден да направи демо версия на своята церемония, след което изчезва да си гледа мача.

За щастие един от вярващите записвал комичната ситуация. Така Кристенсен бил уловен да казва: "Искате ли да бъдат опростени греховете на всички ви? Добре тогава, това е страхотно. Тогава можете... да заповядате - на масата има хляб и вино. Чувствайте се поканени да си помогнете сами - ако желаете разбира се".

В следващия миг отчето разгърва робата си и демонстративно показва тениската на любимия си отбор и се оттегля с думите: "Изчезвам да си гледам мача".

Въпреки странната му проява след мача той се връща и провежда цялата церемония, информира telegraph.co.uk.

45 мотивиращи мисли, написани от 90-годишен човек

1. Животът често е нечестен, но въпреки това е хубав. 2. Когато се съмняваш, просто направи следващата стъпка. 3. Животът е прекалено...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com