Вашият дом според зодията

10706
Вашият дом според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Изборът на дом отразява характера, стила и философията ни за живота. Ето в какъв дом ще се чувстват най-добре представителите на всички зодии:

ОВЕН - просторна градска къща

Вие сте човек с размах и имате нужда от пространство. Огромната градска къща от средата на миналия век е за вас. Усещането, че всички врати са отворени, ви създава комфорт, защото не може да живеете в тясно и затворено пространство.

ТЕЛЕЦ - викторианска къща

Вие сте практични и обичате класиката. Викторианската къща е вашето място: аристократичен стил, простор и сигурност. Цветните прозорци и витите стълби допълват усещането за комфорт.

БЛИЗНАЦИ - къща в средиземноморски стил

Вие сте открити, енергични и обичате нестандартното. Ще се чувствате чудесно в средиземноморска къща с много стъклени елементи, което я прави още по-просторна и свързана с външния свят.

РАК - английска вила

Вие сте домошари и грижовни. Английска вила „котидж“ идеално ви пасва. Английската вила е класически тип дом, вашата „крепост“, в който може да се откъснете от външния свят и живеете пълноценно.

ЛЪВ - замък

Вие сте харизматични и привличате внимание. Ще се чувствате прекрасно, ако живеете в замък. Вие сте цар и се ширите сред великолепни зали, аристократично обзавеждане и просторни градини. Може и да се усамотявате, от което често имате нужда.ю

ДЕВА - модерна къща

Вие сте практични и искате да живеете в модерна, добре структурирана къща с всякакви удобства, в която лесно се поддържа ред. Може да я обзаведете изцяло по ваш дизайн, който най-добре представя личността ви.

ВЕЗНИ - френска къща стил „Прованс“

Вие сте артистични, романтични и искате да се заобиколени от хора. Френската провансалска къща е вашето място. Елегантните и симетрични пропорции ще ви донесат хармония, баланс и уют.

Предметите, които гонят злото от къщата ви

Щастието в един дом не зависи само от хората, живеещи в него, тяхната положителна настройка и разбирателство. Има цял куп вещи, способн...

СКОРПИОН - дървена хижа

Вие сте мистериозни и потайни и ще се чувствате прекрасно в дървена хижа. Изчистена  или екстравагантна – възможностите са безкрайни. Ще избягате от външния свят и няма да се безпокоите от чужди съседски погледи. Хижата създава усещане за тайнственост, което изцяло отразява същността ви.

СТРЕЛЕЦ - малка къща

Вие сте оптимист и пътешественик, винаги готов да поеме по света, затова ви трябва малка кокетна къщичка. Не сте склонни да се привързвате към дома си. Ще пътувате, където сърцето ви тегли, и няма да се тревожите за огромните помещения, които искат и постоянна поддръжка.

КОЗИРОГ - градски апартамент

Как да привлечем щастие и късмет у дома?

Нашият дом не е само нашата крепост, но е и пръв енергиен източник за нас. Ако в дома ви цари негативна енергия, вие ще сте изпълнени с...

Вие сте амбициозни, целеустремени и обичате изчистените детайли. Градският апартамент е за вашия начин на живот. Искате да живеете в голям град, защото сте близо до работата, а тя е важна за вас. Възможността за практично и семпло обзавеждане, напълно отговаря на естетическите ви нужди.

ВОДОЛЕЙ - луксозна юрта край морето

Обичате нестандартното и различното, а опазването на природата е важно за вас. Юртата се строи от естествени материали и не оказва вредно влияние на земята. Разбира се, вие ще изберете луксозна юрта край морето с модерни удобства, която е далеч от древния си първообраз.

РИБИ - къща на плажа

Вие сте мечтатели, артистични и имате богато въображение. Какво по-романтично място за живеене от една колоритна къща на плажа. Освен това сте близо до вода, която е естествената ви среда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com