Вашият домашен любимец според зодията

7617
Вашият домашен любимец според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Да си вземете домашен любимец е сериозно решение. Важно е да знаете от какво има нужда да се чувства комфортно във ваше присъствие и може ли да му го осигурите. Трябва да вземете предвид и “характера” на животинчето. Ето какво смятат астролозите кой е най-подходящият домашен любимец за всяка зодия:

ОВЕН - малко кученце
Вие сте най-страстните и смели представители на зодиака. Притежавате тонове енергия, която ви помага непрестанно да сте в движение. Освен това сте много общителни, обичате да се забавлявате и да сте заобиколени от хора. Едно малко енергично кученце е идеалната им компания за разходка, движение и повод за общуване.

ТЕЛЕЦ - хамстер
Вие сте земни, спокойни… но и малко мързеливи. Искате животинче, което е симпатично и забавно, но и не изисква особено грижи от ваша страна. Хамстерът е вашето животно - много е гальовно със собственика си, но и не изисква особено големи грижи и разходки.

БЛИЗНАЦИ - папагал
Вие сте много активни. Постоянно говорите, планирате, ангажирате се с куп дейности и имате нужда точно от такъв домашен любимец. Не ви пасват кротки, пасивни и сладки животинчета, които сами ще седят до вас. По-добре си вземете папагал: той е на само интелигентен и любознателен като вас, но и чудесна компания в разговорите!

РАК - таралеж
Вие сте малко меланхолични и много емоционални, затова домашен любимец с прекалено много енергия не е най-подходящият за вас. Освен това сте много грижовни, затова най-добре да си вземете малко животинче, което ще се радва на любовта и вниманието ви. Малко сладко таралежче е идеалният избор.

ЛЪВ - бенгалска котка
Вие обичате винаги да сте в центъра на вниманието и да бъдете оградени с красиви екзотични неща. Едва ли искате домашният ви любимец да е по-различен.Трябва ви нещо атрактивно, което веднага привлича вниманието. Бенгалската котка е точно за вас: това екзотично и красиво животно ще изпъква точно като вас.

ДЕВА - рибка
Вие сте най-педантичните в зодиака. Искате всичко край вас да е подредено, организирано, затова не може да гледате куче или котка и непрестанно да чистите след тях. Трябва ви животинче, което не изисква сериозни грижи, рибка, например. Рибките са чудесни партньори, успокояват и създават усещане за чистота и хармония.

ВЕЗНИ - заек
Обичате да бъдете заобиколени от красиви, изящни неща, затова искате животинче, което също привлича вниманието. Освен това, отдавате огромно значение на взаимоотношенията, затова ви трябва любимец, с когото да си играете и да гушкате. Малко сладко зайче е идеалният домашен любимец за вас. Те са гальовни, любящи и лесни за отглеждане.

СКОРПИОН - змия
Ако има знак в зодиака, който идеално си пасва с влечуго като змия, това е Скорпион. Вие сте тайнствени, емоционални и известни с тъмната си страна, точно като змията. Харесва ви тяхната мистериозна природа, странната красота и това че е различна от всичко, което се очаква от един домашен любимец.

СТРЕЛЕЦ - дърт котарак
Вие сте пътешествениците на зодиака. Вечно сте на път и никога не знаете кога ще се приберете. Затова, ако искате домашен любимец, трябва да изисква малко грижи и не чак толкова внимание. Стар котарак ще ви пасне чудесно, защото се гледа лесно и все пак е чудесен партньор.

КОЗИРОГ - морско свинче
Вие сте супер трудолюбиви и може да прекарате безкрайно дълго време в офиса. Макар да сте прекалено заети с работата, вие сте и супер търпеливи и способни да отделите много грижи и любов за домашния си любимец. Вземете си едно или две морски свинчета: не са много взискателни, но имат нужда от любов и грижи, които може да им дадете.

ВОДОЛЕЙ - птица
Вие сте уникален и искате подобен домашен любимец. Искате животинче, което е по-скоро интелигентно отколкото гальовно, но и да не изисква прекалени грижи. Вземете си птица - те са интелигентни, интересни, а и от многобройните видове, все ще намерите подходяща за вас.

РИБИ - голямо куче
Вие сте емоционални и много любящи. Трябва ви домашен любимец, който е гальовен, но и който разбира емоциите ви. Вземете си голямо куче, което е достатъчно дресирано и лесно за общуване. Така винаги ще имате верен приятел.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com