Веднага премахнете "тези приятели" от Фейсбук

10750
Веднага премахнете "тези приятели" от Фейсбук
Снимка: iStock/Guliver

Трудно е да си представим ежедневието без Фейсбук. Всеки е намерил своята основателна причина да прелиства страниците му – едни се хвалят, други се оплакват, трети пък шпионират. Има и такива, които просто се депресират като гледат какво споделят останалите.

Без значение какви са вашите мотиви да сте потребител на социалните мрежи, то неизменно в списъкас приятели имате хора, които ви късат нервите.

Ето кои първи трябва да изчезнат от „Приятели“:

Добрите приятели са тайната на дълголетието

Изследователите са открили, че що се отнася до продължителността на живота, това е по-скоро за личностните черти и как нашите приятели ...

Тези, които не спират да се хвалят

Едва ли нямате приятел, който не спира да се хвали за щяло и не щяло в социалната мрежа. Непрестанно качва снимки от екскурзии, пищни празненства, всякакви развлечения. Създава впечатление, че животът му е неспирен купон.

Обикновено това поведение се обяснява с дълбока потиснатост и ниско самочувствие. Често тези, които непрекъснато търсят одобрението на околните, се стремят да убедят всички, че животът им е невероятен, но истината е съвсем друга - животът им е прекалено скучен.

Непрекъснато спорят

Тези, които непрекъснато спорят, без значение дали са прави или не, не са ви необходими. Изтрийте ги от списъка си веднага!

Зодии и приятелство: Kакво да очаквате от всеки знак

Вижте какви приятели са различните представители на Зодиака. 1. Овен Този знак е достатъчно силен, за да ви бъде приятел от позицията...

Този спор не е градивен, а е само едно заяждане.

Пасивно-агресивни

Има потребители на социалната мрежа, които си умират да качват някакви сърцераздирателни статуси, с които целя да предизвикат нечие съжаление, да накарат приятелите им да коментират или просто да привлекат вниманието към себе си, споделяйки проблемите си.

Изключително неприятно е, ако това се случва непрекъснато. Махнете ги от списъка си с приятели, защото те са по-скоро енергийни вампири, които източват енергията ви дори дистанционно.

Геймъри

Четири притеснителни признака, че сте пристрастени към социалните мрежи

Социалните мрежи са нещо, към което всички ние посягаме, когато имаме време. Ако ни е скучно, проверяваме социалните медии. Дори да сме...

Други досадници са тези, които пропиляват времето си в игри в мрежата и пращат нонстоп покани за всичко, което им попадне. Преценете дали действията на тези хора не ви дразнят повече от необходимото. Ако е така, изтрийте ги веднага от списъка. Ако искахте ферма, щяхте да си я направите на живо.

Отговорен родител

Благото на децата е особено важно, но това не е основание да досаждаш на околните с неспирното си критикуване на възпитанието, мирогледа, образованието и всичко друго, свързано с отглеждането на децата. Свръхамбициите на някои родители не трябва да се търпят без граници.

Босът

Всеки има в „Приятели“ някой надут бизнес лидер, който не спира да навира в носа на другите успехите си, как се разбира с подчинените си, какви скъпи ресторанти и хотели посещава, скъпиите си и маркови дрехи и обувки, които влизат в дрескода му, заради високия пост, който заема. Е, точно от този човек нямате никаква полза!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com