Великолепни прически за плажа

5341
Великолепни прически за плажа
Снимка: iStock/Guliver

Летните прически за плажа са изкусителни, удобни, модерни и красиви, с дъх на море и слънце. Небрежни кокове, хлабави плитки, коси, покрити с тюрбани и кърпи, рехави солени къдрици – всичко това ще шества по плажовете това лято, създавайки настроение и модерен полъх на брега.

Кок на плажа

Кокът – висок или нисък, стегнат или хлабав, украсен с миди и накити с морски полъх е не само модерен, но и изключително удобен за морски забавления. Вдигната и прибрана коса не пречи на плуването и спорта на плажа и във водата. Тя е по-защитена от пясъка, солта и УВ лъчението. Вдигната коса има и други ползи – водата не се стича по тялото след излизане от морето и по този начин предпазва кожата от непрекъснато мокрене и изгаряне в следствие на водните капки, увеличаващи като лупи слънчевите лъчи.

10 лесни официални прически, готови за минути

В сватбения сезон, винаги е удобно да имаме и резервен вариант, ако любимата ни фризьорка няма свободен час за официална прическа, а и ...

Плитки

Те са романтични, красиви, модерни. Може да вплетете в тях различни украшения с миди и да създадете истинска плажна визия. Панделки в цвят на банския също са подходящо решение за плитката. Тя е удобна и за носене с капела или шапка, предпазваща главата ви от парещото слънце. Бонус са прекрасните къдрици, които ще имате, след като разплетете плитките. Вечерната ви прическа е готова, докато събирате тен на плажа.

Пуснати коси

Волност, свобода, небрежност – това съчетават пуснатите разрошени коси, които се чупят и къдрят естествено и разкошно под действието на солената вода. Съвет – изплаквайте косата с чиста вода след излизане от морето и попивайте с кърпа, без да търкате. Така водата от косата няма да се стича по тялото ви, а солта няма да я увреди. Тази прическа е подходяща за коси с естествени цветове. Боядисаните коси не обичат непрекъснатото мокрене и сушене, тъй като бързо ще изгубят цвета и блясъка си. Ако косата ви е боядисана, вдигнете я високо и я покрийте с тюрбан, за да я предпазите – стилно, модерно и красиво.

Ако мечтаете за по-тъмен и равномерен тен, правете ето това

Шоколадовият тен е целта, с която всяко лято тръгвате към плажа. Резултатът обаче не винаги е това, което желаете – петна, неравн...

Съвети за грижа:

1. Каквато и прическа да изберете, нанасяйте често върху косата си с продукт с УВ филтър, за да я предпазите от увреждащото въздействие на слънчевите лъчи.

2. Подхранвайте я по-често по време на ваканция, слънцето и солта я изсушават.

3. Не пропускайте хидратирането на косата, има нужда. Приберете машите, пресите и другите уреди. На морето се носят естествени коси, нека вятъра играе с тях. Не ги утежнявайте със стилизанти и не ги изтощавайте с уреди.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com