Вижте как изглежда днес най-красивото момиченце на света (СНИМКИ)

64393
Вижте как изглежда днес най-красивото момиченце на света (СНИМКИ)

Само преди 5 години френският модел Тилан Блондо си спечели титлата най-красиво момиче в света. Но момиченцето порасна и се разхубави още повече. Оказва се, че навремето Vogue е трябвало да се бори с адвокат за правото да разпространява снимките на детето. За никой не е тайна, че използването на деца като модели е нещо доста сериозно.

На тази малка красавица още от пеленаче ѝ е било писано да се къпе в лъчите на славата, ако не своята, то поне на тази на родителите си.

Татко ѝ е футболистът Патрик Блондо, а майка ѝ е актрисата и телевизионна водеща Вероника Лубри. На момичето ѝ провървяло с гените. И двамата ѝ родители са красавци. Затова въобще не е учудващо, че момиченцето пораснало толкова очарователо.

Без да губим повече време, ето така изглежда детето, което преди 5 години бе назовано от медиите за най-красивото в света. Тилан Блондо била заведена в модната агенция съвсем малка. Тя била само на 4 годинки, но вече разхождала дрешките на Жан-Пол Готие.

През 2011 година, когато момичето засне доста откровенна фотосеия за Vogue, избухна скандал. Всички искаха да знаят отговора: може ли дете да се показва по този начин?

Така майката на Тилан обясни нещата: „Единственото, което ме удиви по време на сесията, бе това, че Тилан носеше колие на стойност 3 милиона евро. Повярвайте ми, животът ѝ е прекрасен. Всичко, което се вижда на снимките, е добре измислен образ, съзадден от специалистите за няколко снимки. Тя не живее така в реалния живот“.

Тилан признава: „Обожавам своята работа. Безумно ми харесва да се срещам с нови стилисти, гримьори, да обличам нови дрехи“

През октовмри 2016 година Тилан участва в Седмицата на модата в Париж. Тя трябваше дори да си сътрудничи с дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, Лили-Роуз Деп.

Няма да повярвате на кого е дъщеря тази красавица (СНИМКИ)

Представяме ви Франческа Истууд - дъщерята на легендарния Клинт Истууд и Франсис Фишър (актрисата, която играе майка на Кейт Уинслет в ...

На 5 април 2017 година Тилан Блондо навърши 16 години. Гледайки снимките ѝ, никога няма да кажем, че е на толкова.

снимки: Instagram

източник: lifebg.net

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com