Вижте личния си хороскоп за април

28251
Вижте личния си хороскоп за април
Снимка: Pixabay

Овен

Въпреки, че месец април е месецът на Овните, представителите на този знак ще трябва да проявят максимално внимание. Преди да направите каквото и да било помислете добре, помислете добре. Съмнителен ще е успехът на новите начинания, за това заложете на добре познатите ви дейности и не се включвайте в нови проекти. Помнете, че всякакъв вид експанзивност и невъздържаност от ваша страна може да заличи изцяло всичко, което сте постигнали до момента и дори да се обърне срещу вас. Април ще благосклонен към тези представители на знака, които отдадат времето и сърцето си на семейството. Мнозина от вас може да страдат поради факта, че отношенията ви не се развиват по начина, по който вие искате. Тези, които вече имат установени отношения, но все още без брак ще узнаят информация за партньора си, която ще разклати доверието им в него. Семейните Овни трябва да се въздържат от крайни решения относно брака си. Със сигурност сега не е моментът да правите избор, тъй като по-късно със сигурност ще съжалявате. В работата не се опитвайте да отнемате нечии функции, това ще настрои много хора срещу вас. Занимавайте се само с тези задължения, които безспорно са ваша отговорност. През април ще трябва да наблегнете и на грижите за здравето си. Променливото време и смяната на сезона ще ви направят организма ви уязвим към инфекции и вируси. Не пренебрегвайте профилактиката, приемът на повече плодове и зеленчуци, богати на витамини, физическата активност.

Телец

През месец април представителите на знака Телец ще трябва да са по-търпеливи от всякога. Мерете седем пъти преди да отрежете, бройте до сто преди да кажете, каквото и да било. Въздържайте се от вземането на важни решения, отложете тази стъпка за колкото се може по-напред във времето. Обидата и отмъстителността ще са ви лоши съветници. Пропускайте покрай ушите си всяка лоша дума. Помнете, че това е единствената правилна реакция сега. Въоръжете се с търпение и ще преминете невредими през този тежък период. Обвързаните Телци ще имат своите проблеми във връзката. Най-вероятно неудовлетвореността, която ви измъчва би могла да бъде преодоляна с един уединен уикенд, където да изпробвате и въведете нещо ново в интимния си живот. Разнообразието в общото ви всекидневие е това, от което се нуждае връзката ви. Месецът е подходящ и за сериозни разговори с висшестоящите. Бъдете тактични и търпеливи и ще бъдете разбрани и признати. Не си позволявайте да изнудвате или да упражнявате натиск. Във финансово отношение бъдете пестеливи, тъй като през месеца може да се наложи да имате неочаквани разходи. Лошото настроение е най-голямата заплаха за здравето ви. Разходките в слънчевите дни и контактът с природата, както и работата по градината, бързо ще възвърнат доброто ви настроение и жизнения ви тонус. Не пренебрегвайте ободрителните билкови чайове.

Близнаци

За да бъдат в добра кондиция, както физически така и психически представителите на знака Близнаци не трябва да бягат от задълженията си. Възможно е да попаднете в сложни и напрегнати ситуации, от които ще ви се иска да се измъкнете на всяка цена. Ако по някакъв начин сте обвързани със случващото не бива да бягате. Колкото и невероятно да ви се струва именно активното ви участие в събитията ще ви спаси от много беди и недоразумения. Просто сега не ви е писано са стоите със скръстени ръце. Това, към което ще трябва да се придържате в отношенията си с другите и най-вече в личния живот е готовността за компромис. Няма да ви е лесно, тъй като душата ви жадува за промени. Искате да установите своя ред във връзката, но ще срещнете сериозно противостояние. Това може да обърне целия ви вътрешен свят и да ви постави пред избора да прекратите връзката си или да продължите, но с правилата на другия. Само вие може да прецените за какво сте готови – за раздяла или на компромис. Във финансово отношение звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Не давайте пари назаем, но и не взимайте кредити. Минималната активност при боравенето с пали ще ви предпази от неизгодни ситуации.

Рак

За представителите на знака Рак ще е най-добре да бъдат активни и разумни особено в началото на новия месец. Звездите вещаят промени и вместо да чакате те да се случат отвън, започнете промяната първо у себе си. За миг не допускайте да ви напусне оптимизма. Започвайте деня с гимнастика и билков чай, за да тонизирате и тялото си, духът ви също ще го усети. Приемайте всяка промяна като шанс за развитие. А възможности няма да липсват. В работата ще имате многобройни ситуации, в които ще може да приложите уменията и знанията си. Не стойте със скръстени ръце, само това би могло да ви провали. В първата част на месеца ще са успешни командировките. Тези, които вече са планирали ваканция или пътуване с любимия човек също няма да останат разочаровани от пътешествието. Предизвикайте промяната първи, за да не ви изненада неподготвени. Тези, които работят в сферата на издателската дейност и журналистиката ще имат успех. Ситуациите ще бликат от събития, които да опишете само както вие можете. Средата на април няма да е толкова безоблачна. Най-добре не планирайте преговори за този период, тъй като ще е трудно да постигнете съгласие с партньорите си. През втората декада на месеца е най-добре да се заемете с рутинна работа, която не изисква особена активност. В края на месеца слънцето отново ще изгрее на вашата улица. Няма да има задача и проблем, с който да не може да се справите. Успехът ще част от всекидневието ви. По отношение на здравето е добре да бъдете внимателни с нервната и сърдечно-съдовата система. Щадете стомаха си, тъй като именно от там идват повечето здравословни проблеми.

Лъв

Пролетта ще възвърне вкуса към живота у представителите на знака Лъв. Доброто ви настроение и оптимизъм ще са заразителни за хората около вас и те ще са ви благодарни за това в нелекия период, който настъпва в началото на април. Лекотата, с която ще приемате предизвикателствата на живота ще ви даде неоспоримо предимство пред всички ваши конкуренти в работата. Очакват ви много нови познанства, които ще са ви полезни сега и в бъдеще. Най-важното е, че ще сте едни от знаците, които най-лесно ще се справят с емоционалните взривове. Само вие ще сте привилегированият знак, за когото това астрологично събитие ще даде предимства и възможности за развитие. Душата ви няма да страда, а напротив – ще бъдете изпълнени със сили, вдъхновение и късметът ще ви следва навсякъде. Дори в личния живот с лекота ще потушавате конфликтните ситуации и ще може да се наслаждавате на любовта на партньора си. Във връзката ви ще цари разбирателство, а страстите ще са за добро. Месецът е подходящ и за търсенето и намирането на професионални партньори, с които да разширите дейността си. Някои от вас дори може да открият ново поле за действие. Във финансово отношение малко трезво отношение и повече разум няма да ви навреди. Няма да останете без пари, но именно когато има пари човек е склонен да харчи повече. Бъдете умерени покупките. През този месец обърнете повече внимание на дихателната си система. Сега е моментът да оставите цигарите, ако сте пушач, или поне да ги намалите.

Дева

През напрегнатия април представителите на знака Дева трябва да не забравят нещо много важно – търпение и сдържаност. Нека това бъде вашият девиз пред този пролетен месец. Раздразнителността и рязкото отношение ще напира на всяка дума, но вие трябва да мобилизирате всичките си сили, за да се въздържите от подобно поведение, което ще бъде главно във ваша вреда. Няма да ви е лесно да преглъщате обвиненията и обидите. Приемете подобни ситуации като възможността да докажете мъдростта и силата на волята и характера ви. Сега е моментът да поработите над някои несъвършенства. Признайте си честно слабите места и не се страхувайте от необходимостта да се промените. Месецът ще ви даде възможност да възродите отношенията си с любимия човек. Оставете в миналото обидите, претенциите и обвиненията. Дава ви се шанс да оцветите връзката си в нюансите на разбирателството и взаимопомощта. Бъдете пестеливи през месеца, не си позволявайте разхищения. Периодът не е подходящ за крупни покупки. В здравословно отношение не пренебрегвайте правилното хранене. Не преяждайте и не гладувайте. Пазете нервите си, тъй като всяко нервно напрежение се отразява на слабото ви място – стомахът.

Везни

През април звездите ще изискват от представителите на знака Везни да са перфектни в работата си. Всяка ваша грешка ще бъде разглеждана под лупа и разгласяване, все едно не сте имали постижения преди това. Ето защо ще трябва да сте нащрек през цялото време. Неприятното е, че подобни ситуации ще изникват без предупреждение и като гъби след дъжд. Провокации също няма да липсват, но помнете, че през този период на тях ще устоят тези, които съумеят да сдържат нервите си. Не си позволявайте да повишавате тон и да влизате в интриги. Точно сега трябва да сте максимално дипломатични и добронамерени, каквото и да ви коства това. Това не означава да отстъпвате под натиска на останалите, но заемете сигурна позиция. За щастие финансовото ви положение ще е стабилно и няма да има сериозни сътресения. Ще сте от малкото, които ще имат този шанс- оценете го. Що се отнася до любовта там нещата ще са малко по-нестабилни. Не забравяйте и положителните моменти във вашата връзка и имайте по-малко претенции към партньора си. Никой не е идеален, както и вие самите. Здравето няма да ви създава проблеми и единственото неразположение, което ви заплашва е умората. Тя обаче лесно може да бъде преборена с повече сън. Истински ще ви зарежда излизането сред природата и дългите разходки.

Скорпион

През април ще се изискват не малко усилия от ваша страна, но ако се оставите на умората и се пуснете по течението, загубите ще са големи и дълготрайни. Така че по-добре се стегнете. Много е важно е да бъдете пестеливи сега, тъй като парите изтичат между пръстите ви като вода. В началото на месеца може да имате сериозни противоречия с представителите на нежния пол. Тези от вас, които имат сериозна връзка ще трябва да направят много компромиси, за да я запазят. Вариантът, който ще е най-добър за вас през този месец е да се потопите в работа, да давате всичко от себе си – сили и време. Избягвайте конфликтите и не влизайте в интриги. Плодовете на труда ви няма да станат видими веднага, но имайте търпение – сега залагате една много солидна основа на бъдещето си. През целия месец се пазете от взимането на крайни решения. Не предприемайте пътувания по вода. Освен това забравете алкохола дори при събиране с приятели трябва да устоите на изкушението. Ако ви се налага да приемате лекарства попитайте два пъти за дозировката. Най-добре е да намирате повече време за усамотение и самоанализ. Избягвайте струпването на много хора. Това само ще ви напряга и изнервя. Този месец не е подходящ за планиране и замисляне на големи дела. В здравословно отношение месецът е подходящ за пречистване на организма. Наблегнете на сока от цитрусови плодове, но не гладувайте.

Какво предричат звездите за месец март

Овен Март месец 2016 година представителите на знака Овен ще запомнят добре. Значими събития се очакват във всички сфери от живота. Ощ...

Стрелец

През април представителите на знака Стрелец трябва да се погрижат за сигурността си. Бъдете предпазливи във всяко едно отношение, във всяка сфера от живота ви. Не разгласявайте плановете си, не споделяйте постиженията, не разкривайте мечтите си. Не е лесно – така е. Но тази линия на поведение сега е гаранция за доброто ви. Тези от вас, които имат тайна връзка ще трябва да са много дискретни. Дипломатичността трябва да ви води и в служебните ви отношения. В противен случай може да станете жертва на интриги и заговори. Въздържайте се от прекрачване на моралните норми. Това може да разруши личния ви живот, особено ако сте семейни и имате деца. Периодът дава чудесни възможности за тези от вас, които искат да продължат образованието си или да повишат квалификацията си. Смело се записвайте на курсове за изучаване на чужд език или дори нов занаят. Звездите ще възнаградят богато, жадните за знания. По отношение на финансите бъдете сдържани и пестеливи. Желанието ви да поднесете скъп подарък ще ви постави в затруднено положение. Оставете сериозните покупки за по-късно. Не купувайте и евтини неща, тъй като ще трябва да ги заменяте с нови по-качествени и съответно по-скъпи. През април е добре да направите разтоварващата диета с повече плодови сокове. Ако сте пушач, опитайте се да намалите цигарите, правете повече дихателни упражнения. Не се страхувайте от дългите разходки сред природата. Те ще пречистят организма ви и ще ви заредят с нови сили.

Козирог

Небесните събития в началото на април няма да подминат и представителите на знака Козирог. За да не останете с тъмни спомени от месец април е много важно да не си слагате на сърцето това, което ще ви се наложи да чуете от близките и приятелите ви. Ще трябва да проявите и стоицизъм в конфликтни ситуации. Не си позволявайте да критикувате и да давате недотам положителни оценки на останалите. Периодът е подходящ за самоанализ и усъвършенстване. Не очаквайте от другите да ви се възхитят. Това ще стане след време. Тогава ще се видят плодовете на почти съвършената ви психика и плодовете на търпението, което ще проявите. Първата седмица на април е подходяща за уединение и почивка сред не гъсто населено място сред природата. Точно там ще чуете най-ясно сигналите, които душата ще ви изпрати. Натовареността на града може да ви хвърли от едно емоционално състояние в друго, което да ви изтощи и доведе до конфликти в семейството. Някои представители на знака ще се сблъскат с нелицеприятни качества от характера на партньора, които до този момент са останали скрити или не толкова силно изявени. Само вие може да решите дали ще успеете да ги приемете и надмогнете. Месецът ще е успешен за онези, които не боят от промяната, но без да обвиняват да това другите. Необходимостта трябва да дойде от вас самите и след признаването на собствените ви грешки и пропуски. Само тогава тя ще ви донесе положителни последици. Упоритите и трудолюбиви Козирози ще имат своите звездни моменти в работата. Но и тук ще трябва да проявите търпение. Едва към средата на месеца ще усетите известна сигурност в подобряването на финансовото ви положение. Умереността във всичко ще е гаранция за благосъстоянието ви. Сега не е момент за инвестиции. Някои представители на знака може да почувстват физическо неразположение, чиито симптоми ще затруднят специалистите. Бъдете търпеливи и спазвайте стриктно лекарските указания. Изключете алкохола, мазната храна и всичко, което може да навреди да организма ви. Не пропускайте да се разхождате в продължение на едни час поне три пъти седмично.

 

3-те зодии, които ще владеят месец МАРТ

Месец март ще бъде успешен и незабравим за няколко от зодиите. Техните сили и вдъхновение ще са на върха и това ще им помогне да постиг...

Водолей

Април ще отбележи краят на нещо старо и началото на нов период за представителите на знака Водолей. Ще имате достатъчно време, както за работа, така и за почивка. Април ще ви донесе много нови приятни моменти и впечатления. Водолеят ще открие творческото у себе си и всички ще видят вашите таланти и възможности. Конкурентите ви няма да може да ви настигнат, винаги ще сте пред тях. В професионалната сфера, в която се развивате ще сте първенците. Възможно е да получите възможност за развиване на бизнеса си. Не бързайте да отхвърляте идеята. Това наистина може да е шанс да разширите дейността и да увеличите дохода си. В личния живот също ще сте късметлии. Отношенията ви ще са изпълнени с много романтика и страст. Това, което може да ви спре по пътя към успеха е ако проявите непостоянство. Упоритата работа и дисциплината ще ви помогнат да излезете на върха. Това се отнася до всички сфери на живота, включително и личните ви отношения. Не си позволявайте внезапни избухвания и обвинения към партньора ви. Бъдете търпеливи и толерантни към него. Ограничете притока на гости у дома ви, ако сте семейни. Прекаленото присъствие на външни хора може да доведе до конфликти.

 

Риби

През април на преден план ще излезе всичко, което е свързано с отношенията, както в работата, приятелите, така и в семейството. Интуицията ви, както винаги ще е на висота и няма да ви подведе. Каквото и да ви говори, не пренебрегвайте мнението й. Събитията, които ще се случат ще оставят своя отпечатък върху отношенията на Рибите с останалите. Някои връзки може да се заздравят, но други е възможно да приключат. Не бива да тъжите при втория вариант, обаче. От живота ви ще си отидат тези отношения, които са се изчерпали, носят ви само конфликти или от самото начало са били фалшиви и нестабилни. Дори приключилата любовна история не бива дави натъжава, защото това със сигурност е за ваше добре. Много скоро в живота ви ще се случат нови и ценни неща, които ще ви отворят очите за това в какво ограничение сте живели до момента. В никакъв случай не поглеждайте назад и не молете когото и да било да остане с вас, ако това е неговото желание. В първите дни на месеца ще трябва да поработите по засилване на сигурността и стабилността в живота ви. Направете всичко със собствените си сили. Не подозирате какви ресурси притежавате. Не се подавайте на желанията на другите. Сега не е моментът да сте милостиви. Посветете времето и силите си само за вашите цели. Не се страхувайте и от промените. Всяко зло – за добро, това трябва да е девизът на месеца! Във втората част на месеца ще усетите първите плодове на работата си по грижата за собствения ви живот и всекидневие. Уважението към самите вас ще се предаде на околните, които ще погледнат с други очи на личността ви. Пред вас ще се разкрият нови възможности и вие с лекота ще покорявате нови върхове. В средата на април необвързаните Риби ги очаква романтично приключение. В началото на месеца бъдете пестеливи с парите, въздържайте се от ненужни покупки. В края на април ще бъдете по-стабилни финансово. Ако имате претенции за по-високо заплащане в работа, не провеждайте този разговор с началника си точно сега. Ще ви се наложи да изчакате по-подходящ период. Здравето няма да ви подведе, но и вие не си измисляйте несъществуващи симптоми. Всичко е наред – наслаждавайте се!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно