Вижте на какво са заприличали момчешките банди от 90-те! (СНИМКИ)

384007
Вижте на какво са заприличали момчешките банди от 90-те! (СНИМКИ)

Слушането на музика от 90-те носи голяма носталгия. Тогава нямаше Facebook или Twitter и тийнейджърките търпеливо чакаха  момчешките банди пред екрана, крещейки. Писането на писма и закупуването на техните записи бяха начините за свързване с певците. Ако сте едно от онези момичета, които си бяха луди по тези момчешки банди през 90-те години, ще бъдете изненадани да видите как изглеждат сега.

 

Backstreet Boys

Backstreet Boys популяризират някои от танцовите движения на 90-те с техните песни, „Get Down“ и „As Long as You Love Me“ . Те бяха в фантазии на жените. Браян, Ей Джей, Ник, Хауи и Кевин доминираха на сцената на  славата през 90-те и днес те все още са много желани сред жените. Браян сега е женен за едно от момичетата от клипа на „As Long as You Love Me“.Ей Джей е бил пристрастен в продължение на няколко години, но успял да го преодолее. Ник Картър, който е имал руса коса и много свеж образ страда от наркотична и алкохолна зависимостта, но през 2013 г. той предложи брак на приятелката си Лорън Кит. Сладкия образ на Хауи караше момичета плачат и крещят, когато го видят, а сега е женен. Той също е много активен в подкрепата си за „Dorough Foundation Lupus“ след смъртта на сестра си от тази болест. Очите на Кевин са просто толкова завладяващо и до днес дами наистина бихте се радвали да видите повече от него. Той се жени за Кристин Уилитс през 2000 година.

 

NSYNC 

N’Sync е една от поп момчешките банди на 90-те години с популярни хитове като „Bye Bye Bye“ и „This I Promise You“.Най-популярен е Джъстин Тимбърлейк, който пее заедно с Бритни Спиърс и участва във филм с Камерън Диаз. Ланс Бас разкри сексуалността си след няколко спекулации около гей взаимоотношения, но от друга страна, той се записва за обучение като космонавт през 2002 година. Джей Си, който все още има доста добър външен вид и тялото сега се среща с Катрин Смит. Джой Фейтон се ожени за дългогодишната си приятелка Кели Болдуин и имат две момичета. Крис Къркпатрик е сгоден за приятелката си.

 

Boyzone 

Ирландската банда Boyzone е една от най-възхитителните за 90-те момчешки банди. Кой би могъл да забрави песните „Love Me for a Reason“ и „No Matter What“? Момчетата започнаха през 1993 г. и са в топ класациите дори до началото на 2000. Беше огромна загуба, когато Стивън Гейтли почина през 2009 г., който призна, че е гей преди смъртта си. Ронан Кийтинг е бил женен и има три деца, но за съжаление със съпругата му се разделят след 14 години брак. Шейн Линч, все още е женен за втората си съпруга, която също е певица и имат две деца. Кийт Дъфи се жени за Лиза Смит през 1998 година. Майки Греъм се жени през 2004 г. и има две дъщери.

 

Westlife

Друга ирландска бой група от 90-те години, която придоби огромна слава от правенето на музика. Те са направили няколко хитови песни, повечето от които все още са популярни и днес. Шей Филън е женен за Джилиан, детската си любов и имат три деца. Ники Брин сега е известен филантроп. Той се ожени за тийнейджърската си любов Джорджина Ахърн и има три деца. Брайън Макфадън бе женен за Кери Катона от Atomic Kitten, с която имат две дъщери, но се разведоха. През 2012 г. той се жени за DJ и реалити звездата Вог Уилямс. киан Ейгън е женен за актрисата и певица Джоди алберт, която ражда техния син. Марк Фийли обяви своята хомосексуалност и има връзка с модния дизайнер Кевин МакДейд.

 

Take That

Друга британска момчешка банда от 90-те години е Take That. Гари Барлоу е един от съдиите в X Factor. Марк Оуен е женен за Ема Фъргюсън. Хауърд Доналд, от друга страна, е баща на две момичета от отделни връзки. Джейсън Ориндж прави екшън проекти и се среща с Катрин Тейт. Най-популярният член на Take That, Роби Уилямс, според сведения има доста голямо състояние и е женен за Аида Фийлд, с която той има дъщеря.

 

Hanson

"1989" на Тейлър Суифт е албум на годината

Албумът "1989" на американската кънтри (и не само) изпълнителка Тейлър Суифт бе определен за албум на годината от сп. Billboard. Приход...

„MMMBop“ и „Where’s the Love“ направиха известни тази момчешка банда от братя- Исаак, Тейлър и Зак. Кой би могъл да забрави дългите им коси и бързата музика, която караше момичетата да крещят? Годините от 1996 г. до края на 90-те бяха златното време на Hanson. Изминаха няколко години, и сега, Таейлър е женен и има пет деца. Най-големият -Исаак се ожени през 2006 г. и има две прекрасни деца. Очарователният и млад Хенсън, който разтърсваше барабаните, Зак вече е голям мъж. Той също е женен и има две деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com