Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Внимание, жени: Какво гледа мъжът, когато харесва някоя дама

15 юни 2024, 21:11 часа

Треньор по запознанства ни разказва какво търси силният пол, когато се среща с жена за първи път. Време е да направим една малка увлекателна класация по темата „Къде в действителност мъжът несъзнателно хвърля поглед, когато се среща с жена?“.

1. Без изненади: гърдите!

Да, мъжете наистина гледат първо гърдите. Може да ви се струва тривиално, но всичко лесно се обяснява със структурата на нашето зрение. Мъжът обикновено гледа пред себе си, малко под нивото на очите. И в това поле точно попада нашата портретна зона - деколтето. Мъжът върви по улицата и гледа къщите, колите и... гърдите на насрещните момичета.

Но признайте си: ако той не погледне деколтето и не прехвърли възторжения поглед в очите ви, то едва ли ще го възприемете като потенциално интересен партньор. Най-вероятно ще го определите като колега или случаен минувач.

11 начина да привлечете вниманието на един мъж

2. Пропорциите на фигурата ви

Мъжът оценява образа ви като цяло, а в пропорциите на фигурата ви инстинктивно търси силует на пясъчен часовник.

Отдавна сме казали, че се ръководим от животински инстинкти. Именно те карат мъжа да обърне поглед към фигурата на жената. Мъжът започва мислено да „сканира“ жената в момента, в който тя стои далеч от него и той не вижда нито очите ѝ, нито изражението на лицето ѝ, нито усмивката ѝ. Но той винаги има възможност да оцени силуета и извивките на фигурата.

Това е особено важно да се разбере за жените, които търсят любов в сайтове за запознанства или в социалните мрежи. Не забравяйте да добавяте снимки в профилите си, на които фигурата ви ще изглежда най-благоприятно. Разширете раменете си, подчертайте талията си, леко отстъпете назад бедрата си - създайте онази съблазнителна извивка, на която е толкова трудно да се устои.

3. Ах, тези крака!

Знаете ли какво пишат мъжете в коментарите към моите видеоклипове? „Първо гледам краката, после гърдите, а след това очите, за да се преструвам, че не съм гледал нищо друго.“

Така че нека не забравяме за нашите вълшебни помощници - обувките с токчета. Те ще ви помогнат да коригирате дължината на краката. Правилно подбраните дрехи ще скрият проблемните зони и ще подчертаят предимствата.

Научете техниките, използвани от професионалните фотографи и опитните блогъри. Повярвайте ми, фотоапаратът може да превърне всяка жена във фотомодел с дълги крака, тънка талия и изкусителни закръглености.

7 метода, чрез които жената привлича мъжкото внимание

4. Език на тялото

Движението е живот, така че следващото нещо, на което мъжете обръщат внимание, е езикът на тялото ви. Опитайте се да се наблюдавате отстрани, насърчете приятелите си да ви снимат случайно. Мъжете са много чувствителни към начина, по който една жена се движи, как владее тялото. Ако жената е притисната и скована или, обратно, прекалено разкрепостена, интересът на мъжете веднага намалява. Но ако тя се движи красиво и грациозно в такт с разговора и собственото си дишане, елегантно се представя, той инстинктивно ще я последва.

5. Фини детайли: глезени, китки, шия

И не забравяйте детайлите: тънки глезени, изящни китки, красиви колене - направете така, че всичко да работи за вас. Ненапразно бижутерите създават толкова много бижута за жени. Нека гривната се плъзга красиво по ръката, а обеците подчертават дългата шия. Няма мъж, който все още да е устоял на крехкостта и изтънчеността на жената.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес