Внимавайте със сувенирите – не всички е добре да носите в къщи

1862
Внимавайте със сувенирите – не всички е добре да носите в къщи
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек, който пътува в чужбина, иска да запази нещо от пътуването си. Това е нормално желание, но някои предмети могат да се окажат опасни, така че е по-добре да не ги вкарвате в дома си.

Енергията на дома има много силен ефект върху човека. Голяма част от времето си сме зад родните стени, спим, релаксираме. Ако енергийните потоци са нарушени, можете да забравите за добрата почивка и доброто настроение.

Части от животни

Всичко, което е било свързано с живата природа, трябва да остане в природата. По същата причина не си струва да носите животински рога и кожи. Дори черупките са част от живо същество, което някога е живяло, така че е по-добре да не ги внасяте в дома си.

Морските раковини от морето са доста често срещан начин да оставите нещо за себе си от пътуването до морето. Те представляват частица от елемента Вода, но отрицателната му част, доста тежка. Поради това на пръв поглед безобиден обект може да ви направи мудни и летаргични.

Неразбираеми кукли

Много хора обичат да купуват различни видове дрънкулки от други страни, свързани с други култури. Обърнете специално внимание на куклите, защото те могат да бъдат изключително опасни. Ако куклата няма ясно оформени черти на лицето, тогава тя най-вероятно не е опасна, въпреки че този риск все още остава.

Тези талисмани носят само зло и опасности

Не всички талисмани и сувенири излъчват положителна енергия. Има категория талисмани, които могат да причинят нещастия, болести и лошо ...

Ако ви се предлага да купите такъв талисман за късмет, тогава не трябва да правите това, колкото и красиво и безобидно да ви се струва. Не знаете какъв човек го продава и с каква цел го прави, затова е по-добре да не излагате себе си и близките си на риск.

Портрети на непознати хора

Тези неща са наситени с чужда енергия. Освен това, ако не знаете кой е на снимката, съществува риск да купите образа на неприятен или ядосан човек. Ако не искате да ви безпокоят лоши мисли и чувството, че някой е в стаята през нощта, по-добре не носете никакви портрети. Портретите често развалят аурата на дома, така че това не е най-добрият сувенир.

Всичко от магически характер

Това, което определено не си струва да се прибира от други страни, са странните магически предмети, които местните жители описват като талисмани на късмета. Ако не сте на сто процента сигурни, че това, което имате пред себе си, наистина е амулет за щастие, който никога не е бил използван от никого или за него не се е казвало нищо лошо, тогава е по-добре да не го взимате, камо ли да го донесе у дома.

Дръжте тези предмети далече от дома

Суеверни ли сте? Ако да, сигурно внимавате какви предмети поставяте в дома си и от какво да се пазите. Ето кои неща носят нещастие и не...

Можете да си вземете някои вампирски неща или нещо, което ще влоши живота ви. По-добре е да не рискувате, а просто да попитате за историята на тези неща и културата на местните жители. Страните от Източна Азия могат да се считат за особено опасни в това отношение.

Антики

Такива неща представляват голяма опасност за настроението на хората, живеещи под един покрив, и за техните взаимоотношения. Също така, антиките понякога много лошо развалят енергията, водят до болести.

Що се отнася до антиките, донесени от чужбина за спомен, можем само да кажем, че те по същество не се различават от обикновените стари неща. Те все още може да са енергийно свързани със своя собственик. Тяхното въздействие върху вас може да бъде непредсказуемо.

Ако вече сте донесли някакъв античен предмет, тогава не се притеснявайте за това, защото има начини, които ще помогнат енергията у дома да стане положителна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com