Вредните храни за всяка една от 12-те зодии

8351
Вредните храни за всяка една от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има храни, от които трябва да се въздържа, ако иска да има хубава фигура и добро здраве. Ето кои са храните, които зодиите е добре да избягват:

Овен: Овните е добре да избягват тестени храни, защото много лесно им се лепят на хубавата фигура и много трудно после свалят килограми. Освен това им действа зле и на храносмилането, с което усещат тежест и често не разбират защо.

2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии

Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към следващата 2021 година, която е подготвила много щастие за т...

Телец: Телците трябва да спрат със сладкото! Те са почти пристрастени към шоколадите, бисквитите и вафлите, което ги вкарва в една рискова група – тази, в която е вероятно да развият диабет.

Близнаци: Близнаците са по-спортни натури и често пият протеини, разни други прахчета и хапчета, които да ги поддържат във форма. Прекаляват с приема на химия, което със сигурност ще се отрази на здравето им за в бъдеще.

Рак: Раците трябва да намалят не някоя храна, а питиетата. Падат си по това да пийват една чашка алкохол вечер и смятат, че това е полезно, стига да е малко. Понякога обаче не се усещат, че не пият малко и това може да навреди на черния дроб и сърцето им.

Лъв: Лъвовете трябва да намалят солта! Хапват всичко с много сол, а знаем, че солта е много вредна за тялото, когато се прекалява с нея. Освен това задържат много вода и все се чудят защо не могат да отслабнат.

Дева: В стремежа си да се хранят по-здравословно, Девите хапват много плодове. Което би било чудесно, ако наистина не прекаляваха много с приема на плодове. А както знаем в плодовете има много захар, която макар да е натурална, в големи количества отново може да навреди на организма.

Вижте кои храни и напитки не се развалят

Едно от нещата, които най-много приковават погледа на българина, когато си купува дадена стока от магазина, е срокът на годност. Малк...

Везни: Везните трябва да спрат да похапват толкова много червено месо. То е добър източник на протеин, но те не сядат на маса без да има нещо месно на нея. А както добре знаем, не бива да се прекалява с месото! Трябва да имат поне 2 дни в седмицата, в които не консумират никакво месо.

Скорпион: Скорпионите трябва да спрат да си хапват пакетирани храни – чипсове, снаксове, сладки изкушения и какво ли още не. Освен че това влия на фигурата им, влияе и на количеството мазнини, които трупат в организма си. Те могат да затруднят работата на сърцето и да доведат до много лоши последствия.

Стрелец: Най-вредните храни за Стрелците са пържените, а те много обичат да си угаждат с такива. Истината е, че Стрелците са предразположени към гастрит и ако продължат да приемат пържени храни, ще стигнат до състояние, което трудно ще поправят след това.

Козирог: Козирозите трябва да намалят млечните продукти, защото организмът им не може да ги преработва добре. По тази причина често чувстват тежест в стомаха, а и кожата им изглежда зле, без да могат да разберат защо. Когато почти спрат млечните продукти, ще усетят подобрение.

Водолей: Водолеите трябва да хапват по-често! Те ядат по 1-2 пъти на ден и си мислят, че така е по-добре за фигурата им. Истината е, че ако човек иска да има хубава фигура, трябва да се храни поне по 4 пъти на ден – по малко качествена храна, но по-често. Така ще забързат метаболизма си и ще започват да свалят неусетно килограми.

Какво да ядем, за да разреждаме кръвта си?

Днес се увеличават смъртните случаи от сърдечно-съдови заболявания. Това е особено вярно по време на пандемия, тъй като новият вирус сг...

Риби: Най-вредните храни за Рибите са тези в пакетче, а те непрекъснато си купуват полуфабрикати, с които готвят, уж за да спестят време. Трябва да сменят готовите храни с пресни зеленчуци и месо, ако искат да имат добро здраве и красива фигура.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com