Всеки мъж е малка котка

9826
Всеки мъж е малка котка
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж е една малка котка (версията за произхода на мъжете от маймуни и морски свинчета все още е хипотеза). Е, или, в краен случай, куче. Трета няма.

С кучетата по принцип всичко е ясно отдавна. Кучето е верен приятел на човека и на други баналности. Но с котката всичко е много по-сложно. Котката не е случайно животно.

Каква котка си според зодията

Жените и котките си приличат по много неща. Погледнете как са класифицирани котките, спрямо зодиите по качествена характеристика. Опред...

Съществото е изключително деликатно, страшно, чувствително, мистериозно и забавно. Трябва ли да кажа, че мъжката котка сама определя правилата, които трябва стриктно да се спазват при общуването с него?

Всяка жена, която е попаднала в лапите на сив раиран хищник, осъзнава това почти веднага.

Първо, в никакъв случай не трябва да смущавате котарака в желанието му да покаже нежността и предаността си към любовницата, когато пожелае. Неразбирането на този важен факт в живота на котките може да доведе до немотивирана агресия, тиха мрачност, изолация и скъсване на отношенията.

На второ място, котката трябва да бъде хранена правилно и навреме. И тук в нито един момент не е нужно да установявате свои собствени правила, да речем, упорито тъпчете домашния си любимец с малко боб супа или бъркани яйца, ако той харесва пържола алангле или наденица.

Трябва да се помни, че всяка котка има свое любимо ястие или лакомство. Вашите шансове да спечелите сърцето му ще се увеличат, ако го поглезите с нещо толкова екзотично, но въпреки това, без да представяте всичко това с обиждаща нервната и чувствителна котешка природа с пищност и тържественост. Без упреци и намеци колко струва това на домакинята!

Няколко изумителни факта за котките, които не сте чували

Днес ви представяме една прекрасна статия на сп. "Обекти" за всички приятели на котките. Няколко интересни факта за тях, които сме сиг...

Мъжът е гордо, независимо същество, което позволява да бъде гледано. И то само на тези, които го заслужават. Трябва да докажете, че сте достоен за котка, капризния му нрав и любов.

Не забравяйте, че всяка „пухкава топка“ има свое любимо място, към което бързо свиква. Например фотьойл пред телевизора или мек диван. Не се опитвайте произволно да променяте това място или да правите значителни промени в заобикалящата го среда.

Котките са консервативни същества, въпреки всякакви нововъведения. Дори това старо нещо да е вече неудобно, окаяно и разпаднало се. За котката всяко малко нещо има много важно, а понякога и глобално значение.

И в заключение няколко думи за разнообразието на породата котки. Мъжките котки могат грубо да бъдат разделени на три психологически типа.

„Кити“ е домашно, безкрайно предано и унило същество, което обича майка си и за най-голямото нещастие в живота ѝ я почита. Типът е меланхоличен, нежен, понякога до примамка, но истина. 

Какво означава, когато котката гледа продължително в нищото

Котката е сред предпочитаните домашни любимци. Мека, пухкава, мъркаща, тя е способна да ни пренесе на друга планета и да позволи на съз...

"Котарак" е доста меко, гадно същество, което изисква постоянно внимание и грижи. Артистичен характер, склонен към постоянна истерия и честа непохватност, което, разбира се, не бива да се насърчава, но е опасно да се забрани.

"Мисрът Мъро" е сибирски филц, мързелив и дебел. Той спи във всяка позиция и по всяко време на денонощието, не хваща мишки, но е добре да стои на топло. Обича проста и груба храна, непретенциозен в придвижването, но умерено привързан. Много добър за село и лятна резиденция. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com