Всяка жена трябва да знае тези неща, ако носи сребърни бижута

26121
Всяка жена трябва да знае тези неща, ако носи сребърни бижута
Снимка: iStock/Guliver

Модата и модните тенденции се променят с невероятна скорост. Въпреки това правилата, които определят нюансите на носенето на сребърни бижута, винаги остават непроменени. Тяхното спазване е ключът към създаването на стилен и хармоничен образ. Прочетете по-долу какви правила не трябва да се пренебрегват, когато носите сребърни бижута.

Правилната комбинация

Едно от основните правила на етикета на носене на бижутата от сребро е хармонията на аксесоарите в една визия. Те трябва да се комбинират не само помежду си, но и с подбраните от вас дрехи, коса и грим. Със сребро може да се комбинира абсолютно всичко. Важно е обаче да се поддържа чувство за мярка. 

Ако носите сребърни бижута, е добре да спазвате следните правила

Внимание към носенето комплекти

Преди няколко години се смяташе, че впечатляващ комплект бижута допълва визията на елегантната жена: това са колието, масивните обеци, брошката и дори пръстените. Днес такава комбинация е неподходяща. Такова изобилие от сребърни бижута силно претоварва визията ви и е грубо нарушение на етикета на носене на сребърни бижута.

Баланс на нюанси и текстури

Ако изберете монофоничен и лаконичен стил в дрехите, тогава е допустимо да сложите акценти, като използвате масивни сребърни бижута: обеци с необичайна форма, големи пръстени с камъни, необичайни гривни. Под тях се препоръчва да изберете спретнати дрехи, направени в стила на минимализма. Това ще избегне контраста с необичаен печат или ярки цветове.

Кои бижута носят късмет?

Основен комплект

Всяко момиче трябва да има основен гардероб от дрехи, обувки и дори бижута. Това са аксесоарите, които можете да носите по всяко време на деня и нощта. Сутрин в магазина, следобед на работа и вечер в ресторанта основните сребърни бижута ще изглеждат подходящи. Основната им характеристика е простотата. Основното бижу включва тънки сребърни пръстени и верижка с висулка. Те ще бъдат идеалният ежедневен вариант. Можете да добавите основни сребърни предмети с лаконичен, но голям акцент – пръстен, брошка или колие. Тогава вашият образ може лесно и за секунди да се трансформира в бизнес, вечерен или празничен.

Дневни или вечерни

Етикетът за носене на сребърни бижута включва отчитане на времето от деня при създаване на визия. Ако дневният ви стил трябва да бъде направен с помощта на семпли бижута, тогава за вечерно излизане изберете по-скъпи модели с камъни. Вечерта е времето да си сложите ефектен грим и да носите стилни бижута. Това е чудесен начин да изразите собствената си идентичност. Спазвайки основните правила на етикета на носене на бижутата от сребро, можете да създадете наистина стилен и хармоничен външен вид, използвайки различни сребърни бижута: пръстени, верижки, гривни и брошки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com