X
 
 

Walmart спря пуловер с "кокаинов Дядо Коледа"

1000 0
Walmart спря пуловер с "кокаинов Дядо Коледа"
Снимка: Getty Images/Guliver
Пуловери, направени като шега, предизвикаха скандал в най-голямата американска търговска верига Walmart.

"Тези пуловери, продавани в Walmart от друга компания, не представят вижданията и ценностите на нашата фирма и нямат място на сайта ни. Премахнахме ги от инвентара и се извиняваме за неумишленото оскърбление, което може да са предизвикали", гласи изявление на търговската верига, предаде БГНЕС.

Един от пуловерите показва Дядо Коледа, с уголемени очи, който е наредил три "линии" от бяло вещество пред себе си, очевидно наподобявайки смъркане на кокаин и с надпис "Нека вали сняг!". В описанието на продукта пише: "Всички знаем какво е снега. Прилича на бял прах и най-хубавият идва от Южна Америка."

Еленът Рудолф доведе Дядо Коледа в Добрич

Дядо Коледа и неговият елен Рудолф пристигнаха тази вечер при децата от Добрич. Добрият старец беше посрещнат от кмета Йордан Йорданов ...

Пуловерът е изработен от компания на име Fun Wear.

Други дрехи на същата фирма също бяха спрени от продажба на сайта на Walmart. Те включваха пуловер, на който снежен човек е обърнат с главата надолу и оранжевият му нос и две коледни камбанки се падат там, където са гениталиите.

Клиенти писали до веригата, за да се оплачат от картинките върху коледните пуловери.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари
Седмичен хороскоп за 20 - 26 януари

Овен Това ще е седмица, в която събитията ще са решаващи за вашето професионално развитие. От значение ще е вашата реакция на случващото се и степента,...