YouTube пита What Does 2013 Say?

48133
Снимки:

И тази година е към края си. Със сигурност можем да кажем, че това беше една щура 2013-та, изпълнена с много откачени събития, хитове и клипове, нали?

You Tube покани едни от най-известните звезди на социалната мрежа, за да участват в клип на име YouTube Rewind: What Does 2013 Say?

Панда и Сирене сред най-странните бебешки имена в САЩ за 2013

Бихте ли кръстили детето си Сирене? Е, в САЩ явно нямат проблем с това. Американският сайт "Бебешки център" (BabyCenter) публикува спис...

Видеото е сбор от най-популярните герои, музика, клипове и интернет сензации, нашумели през 2013 година.

Клипът включва части от песните към клиповете на хита Blurred Lines на Робин Тик, Can't Hold Us на Макълмор и Райън Люис, Get Lucky на Daft Punk, Gentleman на южнокорейската сензация от миналата година Psy и Harlem Shake на Baauer. Има и препратка към видео към What Does the Fox Say? на Ylvis, като дори логото на страницата през целия ден е придружено от лисица.

Несъмнено ще забележите и познати образи като Лейди Гага от най-новия й албум, Майли Сайръс с предизвикалото голям отзвук от противници и поддръжници видео към Wrecking Ball.

За да е по-интересно, YouTube са пуснали видео "зад кадър", представящо части от снимачния процес. За тези, които не могат да се сетят на момента от кой клип е това, което виждат, трябва само да кликнат на екрана в определения момент. В нов таб се отваря оригиналното видео.

Снимането разваля спомените

Снимането на празници и други събития може да намали способността ни да си спомняме какво се е случило, съобщи в. "Дейли телеграф". Из...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com