Запознайте с котешкия дзен господар

34445

Мислите си, че котката ви е мързелива? Е, вероятно наистина е...Но така или иначе не може да се мери с японския мъркащ домашен любимец Shironeko. На японски този термин се превежда като "бяла котка".

Всяка поза на този симпатяга излъчва такова спокойствие, че е трудно да прецениш кога той спи, усмихва се, или е просто заспал. За отбелязване е и това, че котакът намира спокойствие в доста на вид странни места - например сред зелките или сред морковите на стопаните си, пише Daily Mail.

Котка държа за заложници възрастни хора цели два дни

Истински екшън, но с необичаен отрицателен герой - котка разбойник, се разиграл в дома на възрастна двойка във Великобритания, пише в. ...

Спокойствието на котака му докарва и "беди" под формата на стопанин, който обича да снима домашния си любимец с различни шапки и във възможно най-различни пози.

От цялата поредица наглед абсурдни факти и действащи лица произтичат редица очарователни и абсурдни видео клипове, които се публикуват в Youtube. В тези кратки видеа легардно мързеливият котак дели сцена с подобни като него "хиперактивни" побратими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com