Защо бразилската красота е ценена по целия свят и какво представлява тя?

4235
Защо бразилската красота е ценена по целия свят и какво представлява тя?
Снимка: iStock

Разбира се, за всеки мъж най-красивата е любимата жена. Има общоприети стандарти за красота. Жителите на различни държави са съгласни, че бразилските жени са особено красиви, защото кръвта на народите от различни континенти тече във вените им и това ги прави генетично силни, здрави, изразителни. Но може би бразилските красавици имат специални тайни за грижа за себе си.

Съвършено красива кожа

Тяхната кожа е по-плътна и мазна, поради което почернява по-добре, но изисква и по-щателна грижа. Защото момичетата тук неуморно го търкат, хидратират, мажат със слънцезащитен крем. В горещ климат последната точка е особено важна, тъй като излагането на ултравиолетови лъчи води до ранно стареене и кожни заболявания.

Кокосовото масло е отличен продукт за грижа за кожата. Известен с уникалните си регенериращи свойства.

Също така момичетата в тази южна страна не забравят за изобилието от плодове в диетата. Но нито една екзотика. Обикновените моркови се консумират в килограми, тъй като зеленчукът е пълен с микроелементи, които са незаменими за кожата.

Любопитни факти и критерии за женската красота

Какво представляват бразилските форми?

Бразилските момичета не преследват световните стандарти за красота и пропорции на тялото. Трудно е да си представим, че някой тук има ханш 90 см. Тази част от тялото трябва да е особено "забележителна", дори по-голяма от гърдите.

Разбира се, късите шорти, които подчертават красивата закръглена част на тялото, и плажната версия на тоалета изискват внимателна депилация, от която не е обичайно да се пести. Използват се всички методи за справяне с нежеланото окосмяване, но кожата трябва да е с тен и идеално гладка.

А какво да кажем за гърдите? Тук се цени естественият размер, дори и да е малък. Бразилските жени са освободени момичета, затова често не се колебаят да покажат тялото си - произведение на изкуството, върху чиято красота е работено толкова дълго.

7 неща, които правят жената красива

Равномерен тен

Много бразилки по природа имат завиден мургав фототип с маслинен подтон. Той обаче се нуждае и от постоянни грижи. Не че такава кожа не се зачервява и не изгаря, защото ултравиолетовото лъчение във всеки случай нанася вреда. Ето защо момичетата тук предпочитат висококачествен слънцезащитен крем с максимална защита.

Достъпен плажен лайфхак е почистването с пясък. Да, да, най-обикновен пясък трябва да се втрива в кожата, навлажнена с масло или слънцезащитен крем, като се обръща специално внимание на лактите и коленете. Тази проста процедура спомага за равномерен шоколадов тен и премахва мъртвите кожни клетки.

Дълга коса

Повечето красавици предпочитат дългите къдрици пред късите прически. Но по природа много бразилци имат неконтролируеми къдрици, от които не са толкова възхитени. По-богатите прибягват до професионално изправяне, но средната бразилска жена използва обикновена преса. Разбира се, тази процедура не е полезна и тогава трябва да възстановите косата си с всякакви маски, серуми и масла.

Женствеността е задължителна за бразилската красота. Трябва да се научим от тези момичета как да съчетаваме приемането на особеностите на фигурата и работата върху красотата на телата си, която никога не спира и винаги носи удоволствието да бъдеш щастлив, здрав и уверен в себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com