Завръщане в миналото: Време е за „Тръпка за злато“ с Великия Гетсби

1158
Завръщане в миналото: Време е за „Тръпка за злато“ с Великия Гетсби
Снимка: efbet

Остават броени дни до финалното златно теглене "Тръпка за злато" – бонус играта на efbet, която раздава милиони и кара всеки участник да се потопи в Гетсби атмосферата.

"Тръпка за злато" стартира в края на 2021 година и бързо се превърна в любимо предложение на любителите на хазартните забавления. До момента играта е раздала над 3 милиона лева под формата на награди, но най-интересното тепърва предстои.

Кога е финалното теглене "Тръпка за злато"?

На 14 май от 20:30 часа ще се състои финалното теглене на играта на efbet, когато ще се раздадат и големите награди в "Тръпка за злато". На специално събитие във Военния клуб Event Academy Bulgaria ще накара феновете наистина да "тръпнат" за злато!

На зрелищната церемония ще се раздадат куп награди, но и ще се състои невероятно парти, което ще продължи чак до зори. Феновете наистина ще се потопят в Гетсби атмосфера и ще се върнат в 30-те години на миналия век с много шампанско, блясък и пера!

Специален дрескод "Гетсби"

За невероятната вечер ще има и специален дрескод - The Great Gatsby. Официално облекло, перли, тиранти, пера, рокли с дълбоко деколте, елегантни папийонки и блясък по цялото тяло са сред основните характеристики на Гетсби епохата.

Събитието се очаква с голям интерес, като освен това специални гости на efbet ще бъдат Криско, балет NOVA и Braganza. Водещ пък ще е MR. Cash!

Какви са наградите? 

На събитието ще бъдат раздадени награди на обща стойност 800 хиляди лева. Петима ще бъдат големите печеливши, а всеки от тях ще получи по 1 килограм чисто злато.

Събитието около тегленето ще се предава на живо в каналите на efbet, така че всички желаещи да могат да проследят какво ще се случи.

Наградният фонд от 300 000 лв. в парични награди е разпределен по следния начин:

3 х 50 000 лева

2 х 25 000 лева

5 х 10 000 лева

10 х 5 000 лева

Промокод за билетите за "Тръпка за злато"

Билетите за галантната вечер са на цена от 50 лева и могат да бъдат закупени от Eventim. От Actualno.com имаме комплимент към читателите ни, чрез който може да се почувствате специални и да ползвате 50% отстъпка от цената на билета. Кодът за отстъпка е: GOLDGUEST

Всеки нов потребител на efbet пък може да се възползва от два отлични начални бонуса - 100% начален бонус спорт до 200 лева за спорт, който е за феновете на спортните залози, както и 100% начален бонус казино до 1500 лева за любителите на игрите на късмета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com