Златна рибка - домашен любимец и силен талисман за финансов късмет

12319
Златна рибка - домашен любимец и силен талисман за финансов късмет
Снимка: Pexels/Pixabay

Мнозина са чували за приказката за златната рибка. В действителност златните рибки наистина привличат късмета и ви помагат да станете по-силни. Експертите разказаха какво е уникалното на този домашен любимец и как точно може да ви осигури късмет.

Всеки иска заветното му желание да се сбъдне. За да направите това възможно най-скоро, използвайте подходящия начин. Домашните любимци също могат да помогнат за това – например джинджифилова котка или златна рибка.

4-килограмова златна рибка изплува от езеро

В американския щат Южна Каролина бе открита голяма златна рибка, съобщава БГНЕС. Откритието бе направено от работниците от службата за ...

Експертно мнение по фън шуй

В ориенталската култура златната рибка е символ на богатство, успех, производителност. Ако искате да успеете в работата и бизнеса, тогава във финансовия сектор (зона на богатство) трябва да имате аквариум със златни рибки.

Има много прост начин да дефинирате зона на богатство. За да направите това, трябва да застанете с гръб към входната врата. Зоната на богатството ще бъде отляво в най-отдалечения от вас ъгъл. Точно така, според древното учение, точно там трябва да сложите аквариум със златна рибка. Той олицетворява елемента Вода, който в тази зона е най-важен за ефективното движение на енергията Чи.

Ако няма начин да си вземете риба

Някой сега няма пари, друг не иска да има домашен любимец, а апартаментът на трети е твърде малък. Не се притеснявайте, защото не само златната рибка има голяма сила, но и нейният образ. Можете да окачите картина или снимка на златна рибка на стената. Нейната фигурка също ще бъде полезна.

На 90 години почина аквариумна рибка-рекордьор

На възраст над 90 години почина най-възрастна аквариумна риба в света. Става дума за барамунда (neoceratodus forsteri), споминала се в ...

Можете да окачите нейното изображение или да поставите фигурката в зоната на богатството у дома, или можете да направите това на работното си място. Така можете да увеличите производителността си, да привлечете повече късмет в бизнеса.

Можете също така просто да поставите снимка на златна рибка на работния плот на вашия компютър или като скрийнсейвър на телефона си. Това ще ви помогне във финансовите въпроси.

Златна рибка като талисман за късмет

Ако отивате на дълго пътуване или пазаруване, носете талисман златна рибка. Оказва се, че златната рибка ще бъде такава в буквалния смисъл. Такъв талисман е много полезен за тези, които искат да не харчат пари напразно, да държат късмета до себе си.

Може да се носи от всеки, независимо от възраст, професия и финансово състояние. Важно е да запомните, че златната рибка може да помогне на всеки, който я носи, така че може да бъде дадена на близки за известно време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com