Знаците на зодиака, които манипулират партньора си с писъци и скандали

7078
Знаците на зодиака, които манипулират партньора си с писъци и скандали
Снимка: iStock

Отношенията в една двойка, между мъж и жена, никога не са перфектни. Между двамата от време на време възникват противоречиви ситуации, в които всеки иска да излезе прав и за тази цел се използват всякакви похвати и от двете страни.

За да постигнат това, което искат, хората прибягват до ефектни манипулация, за да започнат да контролират своята половинка. Повечето се опитват да го направят спретнато и неусетно, както се казва: „Пипат с кадифени ръкавици“.

Но има и личности, които манипулират любимия си чрез грозни и насила предизвикани скандали. Тези скандалджии са родени под 2 от знаците на зодиака.

1.       Риби

Хората от това съзвездие са чувствителни и уязвими, приемат всичко присърце. Те ще оказват напрекъснат натиск върху партньора си и за съжаление във всяка трудна ситуация, ще изпадат в истерии, за да им се засвидетелства снизхождение и определено разбиране.

Доста често тези личности свикват с образа, започват да изпадат неусетно в бясна истерия, като по този начин предизвикват луд скандал.

Партньорът, като правило, не иска да участва в подобен цирк, затова се опитва да успокои Рибите. И той успява да направи това само като следва техните „заповеди“, изпълнявайки всички условия, които те поставят. Това е едно доста непочтено изнудване.

2.       Близнаци

За да получат това, което искат, представителите на това зодиакално съзвездие не пестят никакви усилия. Те не се притесняват да използват всеки похват, който им дойде наум. Несериозните Близнаци спретват невероятен скандал, започват да се вкопчват във всяка дума на партньора.

Можете да спрете всичко това само като приемете техните условия. Половинката бързо разбира това, опитва се да следва лидерството на личностите от този знак и да избягва скандалите, които му причиняват неудобство от околните.

Да, партньорът губи играта, не получава това, което иска. Но от друга страна нервите му остават здрави, Близнаците не получават възможността да ги накъсат на малки парченца.

Не бива да давате повод за скандала на хората от изброените по-горе знаци. С негова помощ те ще предпочетат да постигнат това, което искат, вместо да се разтоварят емоционално.

Най-добре е да сте наясно какво би могло да последва от всяка ваша постъпка и да не позволявате да ви изнудват в най-неподходящия момент.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com