Зодии, склонни към ваканционна романтика

2984
Зодии, склонни към ваканционна романтика
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните обичат приключенията. Този знак от Зодиака жадува за нови усещания, без да се обръща назад и без да гледа в краката си, той няма време да мисли и да прогнозира, той трябва да действа.

В курортите Овните нямат нищо против да се забавляват, като започнат романтична връзка. А жаждата за курортни интриги изпитват необвързани, така и женени Овни.

Близнаци

Близнаците обичат да се забавляват и затова са общителни, не са склонни да флиртуват при всяка възможност и лесно започват връзки с нови хора.

След като стана участник във ваканционен роман, Близнаците знаят, че в края на празника ще остане само спомен от ново запознанство, тъй като този зодиакален знак няма далечни планове за такава връзка.

3 най-романтични зодиакални знака

Рак

Самотният Рак, отивайки на морския бряг, се утешава с надеждата да срещне същия човек, с когото е едновременно в скръб и радост.

Следователно, ваканционният роман с Рак може да се развие в по-сериозна връзка и дори да приключи с брак, ако човекът, когото срещнете, ще се окаже "мечта на поета".

Лъв

Ако класираме зодиите, склонни към ваканционни романи, то на първо място ще е Лъвът. Морската ваканция за Лъва е не само слънце, вода и пясък, но и шанс да разнообрази живота си с нови познанства и да получи ярки впечатления.

Лъвовете искат да бъдат център на внимание, чакат поклонение и много комплименти. Много вероятно е завърналият се от ваканция Лъв да продължи връзката си с курортната страст, но по правило не се стига до развод и нов брак.

Коя зодия е най-романтична в леглото?

Везни

Везните отиват на море за прословутите слънце, вода и пясък, както и за ярки впечатления, приключения и нови запознанства. Почивката без ваканционна романтика в разбирането на Везни не е почивка.

Флиртувайки на почивка безразсъдно ще бъдат както необвързаните Везни, така и обременените със законни отношения. Възможно е в края на ваканцията празничната романтика да не приключи.

Скорпион

Егоисти и нарцисти по природа, Скорпионите са доста страстни натури. Въпрос на чест е да завъртят няколко ваканционни романа.

Възможно е, след като се върне от почивка, Скорпионът да не забрави курортното си хоби и да продължи връзката, но това е рядкост. Ето как се държи един самотен Скорпион на морето.

Във всеки случай експертите не препоръчват да давате колан на целомъдрието на партньора, който отива на курорт. По правило дори знаците на зодиака, склонни към ваканционни романи, се връщат в родното си пристанище в края на ваканцията си, забравяйки за онези, с които съдбата ги е тласнала под южната луна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно