Зодиите, които често са лицемерни приятели. Пазете се !

14404
Зодиите, които често са лицемерни приятели. Пазете се !
Снимка: Istock

Всеки обича да бъде в компанията на своите приятели. Някои обаче не са истински такива и по-скоро се държат фалшиво добронамерено. Приятелството е нещо изключително ценно и понякога се гради с години, друг път става много бързо и от само себе си. Това е връзка, която се основава върху доверие, взаимна подкрепа и общи интереси.

Повечето хора държат на своите приятели, но има и такива, които се държат лицемерно и поддържат приятелства единствено с някаква цел – кариерно развитие, финансови облаги, ценни запознанства с нови хора и т.н.

Вижте кои са зодиите, които най-често се оказват лицемерни приятели:

Близнаци – сигурно не се изненадвате, че започваме с тази зодия. Те са известни със своята адаптивност и общително поведение, лесно се разбират с нови хора и се сливат в различни социални кръгове. Често обаче тази адаптивност води до повърхностни приятелства. Близнаците имат умението да казват на другите това, което те искат да чуят, което често ги прави неискрени. Също така те знаят как да избягват конфликтите, като крият своите истински чувства и намерения и създават фасада на приятелство. Истината е, че когато един представител на тази зодия е истински, той може би няма да ви хареса.

Зодиакалните знаци, които винаги постигат целите си

Везни – те са водени от желание за хармония и баланс във взаимоотношенията. Тази черта не е негативна, но в същото време може да доведе до стимулирате на приятелства с цел избягване на конфликт. Везните полагат огромни усилия, за да запазят мира около себе си, дори това да означава да се преструват, че харесват някого. За представителите на този зодиакален знак най-важното е атмосферата около тях да бъде приятна, добронамерена и затова са готови на компромиси със себе си и да си замълчат, за да не се стигне до скандали и напрежение.

Скорпион – те са известни със своето стратегическо мислене и интензивни емоции, лесно им е да стимулират приятелства, като се сближават с хора, които са им удобни за постигане на лични цели. Скорпионите са дискретни и потайни, умеят да крият своите чувства и намерения. Често им се случва да се сприятелят с някого от користни цели, за да съберат необходимата им информация. Може да се каже, че често Скорпионите пазят истинските си мотиви за едно приятелство.

16-ти септември: Числото 16 носи щастие на тези 4 зодии

Риби – представителите на този зодиакален знак са доста емпатични и състрадателни личности, които заради чувствителността си са склонни да имат фалшиви приятелства от страх да не наранят някого. На Рибите им е трудно да отказват или да изразяват своите мисли и чувства на глас пред околните. Често те поддържат приятелства, които не искат, защото се притесняват как би реагирал човек, когато разбере, че приятелството не е желано от тяхна страна.

Разбира се, нека отбележим, че не само тези зодии са склонни да поддържат фалшиви приятелства. Приятелството зависи и от много други фактори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com