Зодиите, които са известни като брутални манипулатори

27853
Зодиите, които са известни като брутални манипулатори
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто обичат да контролират умовете на другите според собствените си капризи. Доставя им голямо удоволствие да контролират нечии емоции и психическо състояние. Такива хора често са садисти, нарцисти и много егоистични. Те не мислят за никого, освен за себе си. И така, добре е да стоим далеч от такива манипулатори, които могат да унищожат човек напълно отвътре. Това е списъкът със зодии, за които е известно, че са брутални манипулатори със сигурност ще ви наранят.

1.        Близнаци

Известно е, че имат двойнствена личност, която играе според настроенията им. Те са хора на насторенията, нерешителни, но понякога обвиняват другите за грешките си. Те могат да го направят да изглежда толкова убедително, че могат да се разминат с наказаниято и това е едно от най-лошите качества на Близнаците.

Кои зодии са родени манипулатори?

Има хора, които зад фасада на усмивката си кроят планове за това как да извлекат полза за себе си от всяка ситуация. В тази статия ще р...

2.       Рак

Те са много чувствителни, но знаят как да изиграят това в своя полза. Те ще накарат човек да се почувства изключително зле за нещо, което дори не се е случило или е просто преувеличено. Те ще манипулират връзките и приятелствата, както им е угодно.

3.       Лъв

Ако някога започнете да спорите с Лъв, никога няма да спечелите. Ето колко са манипулативни. Лъвовете се представят за много силни хора и са много убедителни, когато излагат тезата си. Те мразят да работят усилено и постоянно търсят вратички, които да използват умело. Те никога не виждат значимостта на някой друг, освен тяхната собствена. Те са много егоистични.

4.       Скорпион

Приеми, че някои хора трябва да изчезнат от живота ти!

Неволите, недоволството и кавгите са част от живота, както и от човешките взаимоотношения. Ако обаче откриете, че близки хора "гризат" ...

Те са много мистериозни и интригуващи. Скорпионите обичат да таят всичко в себе си, но това е само защото има нещо, което се готви в умовете им. Скорпионите или мислят за начини да изоставят хората в състезание, или търсят идеи как да направят партньора си супер ревнив, защото харесват преследването. Това става много токсично и нездравословно в един момент.

5.       Риби

Те може да изглеждат най-сладките и най-чистите от всички, но дори техните намерения често са егоистични. Те ще манипулират човек, за да се чувстват уязвими и ще се опитат да бъдат до него колкото е възможно повече. Другият човек може да цени присъствието на Риби, но малко са тези, които знаят, че този знак прави това само, за да може да се чувства над останалите и по-добър за себе си. Те не желаят да знаят как се чувства другият човек.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com