Зодиите, които се страхуват от истината

9106
Зодиите, които се страхуват от истината
Снимка: Pexels

Понякога истината може да ви удари като товарен влак и да преобърне живота ви из основи. Суровата действителност не е по вкуса на всеки и много хора предпочитат да живеят в един собствен свят, вместо да приемат истината каквато е.

Да казваш истината понякога е много трудно. На всеки му се е случвало да излъже. Дали благородно или не, но понякога предпочитаме да премълчим или да излъжем. Постъпваме така, за да си спестим неприятности или ако знаем, че това ще нарани някого. В един момент обаче, трябва да се изправим лице в лице с действителността и да приемем фактите! Иначе се обричаме на постоянни лъжи и бягство от реалността, за да не ни се налага да изпитаме онези неудобни чувства и емоции, които я съпътстват.

Благодарение на зодиакалния си знак, някои хора са предразположени към това да бягат от истината и да послъгват малко. Ето кои са те:

Везни

Везните не умеят да се справят с истината, тъй като тя често поражда конфликти и напрежение. Това е последното нещо, с което искат да се сблъскат и винаги правят всичко възможно, за да избегнат неприятните моменти и сцени. Те правят всичко по силите си, за да угодят на всички и понякога са склонни да прикриват лъжа с лъжа, за да не наранят хората, които са важни за него.

Зодии, които приемат всичко твърде лично

Някои хора наистина приемат всичко твърде лично, но това е пряко свързано със знака на зодиака. Знаете ли, че във всяко съзвездие всъщн...

Риби

Те си живеят в собствен свят. По този начин бягат от неудобната истина, с която не умеят да се справят. Розовите очила ги предпазват от суровата действителност и не нарушават спокойствието, което са си изградили в тяхната малка вселена. Мечтатели, които бягат от реалността и често биват попарвани от жестокостта на истината.

Телец

Телецът може да е директен, но не понася истината. Той често казва каквото мисли, но не обича да бъде накърнявано егото му, когато по един или друг начин чуе истината, която често се различава от собствените му представи. Представителите на тази зодия вярват, че са по-добри от останалите и са способни да ги убедят в това, като преувеличат малко за собствените им възможности.

Рак

Тези зодии ще имат най-хубавото лято: Ето какво им предстои - Ти един от тях ли си?

Лятото е приказно и добрата новина е, че то е все още в началната си фаза. Имаме много време да направим планове, да стегнем багажа и д...

Понякога Рак си изгражда собствено мнение за хора и ситуации, което му пречи да приеме истината такава, каквато е. Невинаги вярва в нея и дори да се случи пред очите му, той ще каже "Няма как това е да истина". По природа са мнителни и подозрителни. Подхождат скептично към всяка история, но ако сте успели да му спечелите доверието, то има голям шанс да повярва на всяка ваша дума, без дори за миг да я постави под съмнение.

Дева

Притеснителни са и това им пречи да открият пътя към истината. Често не поставят под съмнение това, което им казват, защото изпитват неудобство от това да противоречат на някого.

Близнаци

Те до такава степен се оплитат в клюки и интриги, че понякога им е трудно да се справят с истината. Губят представа кое е реално и кое не. В бързината да разпространят клюката често попадат на фалшиви новини, които не поставят под съмнение, тъй като им се струват доста пикантни и интригуващи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com