Зодиите определят характера и на кучетата

4413
Зодиите определят характера и на кучетата
Снимка: Pixabay

Когато говорят за влиянието на разположението на планетите върху съдбата, хората обикновено дори не се сещат, че домашните животни също са обект на зодиакално влияние. Това важи особено за кучетата, които за разлика от котките, са силно привързани към хората и приемат някои човешки свойства и черти на характера. Ако собственикът знае точната дата на раждане на своя домашен любимец, тогава е лесно да проверите наталната карта и да направите хороскоп.

Астрологът Вероника Авгурова изследва влиянието на планетите от зодиакалния кръг и не вижда причина да откаже да изчисли характеристиките на кучетата. Тя отбеляза, че „нашите опашати приятели понякога възприемат небесните събития дори по-силно, тъй като са по-близо до природата от хората“. Ето само няколко конкретни наблюдения на астролози за кучета, чиито рождени дати попадат в различни зодиакални знаци.

1. Немска овчарка

Тази порода е известна със своята социална привързаност към хората. Тя е генетично предразположена към хора и показва добри защитни функции. Но, например, овчарско куче Овен е по-трудно за обучение и дресиране, то е по-интелигентно, отколкото изпълнително. На такова куче може да се обясни, а не да се заповяда. То ще слуша внимателно и най-вероятно ще изпълни молбата, макар и с леко закъснение.

Но овчарките Стрелец, напротив, изпълняват всяка команда бързо и безпрекословно, защото за тях това е голяма игра с любимия им собственик. Понякога са невъздържани в емоциите си и могат леко да хапят ръцете му от голяма любов и е почти невъзможно да ги отучат от това.

2. Йоркширски териер

Всеки е запознат с това малко, но изключително енергично и емоционално куче. Неговият звучен лай в апартамента може дори да бъде досаден, особено ако живеете в жилищен блок и някой постоянно се движи пред вратата. Но погледнете по-отблизо Девата – Йорки, родено под този знак, то е по-спокойно. В коридора то определено няма да вдига шум постоянно. Но ако външен човек трябва да влезе в апартамента, такъв Йоркшир е напълно способен дори да хапе в пристъп на защита на територията.

3. Голдън Ретривър

Прекрасен другар и истински приятел - обикновено така се характеризира тази порода. А най-верните сред ретривърите обикновено са Скорпионите. Тяхната преданост просто няма граници. Скорпионът Ретривър не може да бъде принуден да влезе доброволно в друга стая. На разходка той също постоянно ще се върти около собственика. Но просто се опитайте да обидите такова куче. Подобно на хората, Скорпионът ретривър е много отмъстителен, никога няма да прости лошото отношение към него. Въпреки че, за да направите такова непоправимо престъпление, трябва да се постараете много и със сигурност изобщо да не харесвате кучета.

И накрая, Вероника Авгурова забеляза, че при избора на кученце е препоръчително да се вземе предвид не само породата и екстериора, но и да се разбере точната дата на раждане от селекционера. Това е необходимо не само за празнуване на годишнините на домашния любимец, но и за да се вземе предвид съвместимостта на собственика и кучето. Най-благоприятно ще бъде съвпадението на зодиакалните елементи в човек и избрано кученце.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Жените от тези зодии винаги пазят тайни във връзките си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com