Зодиите, за които късметът ще бъде изнеизменна част от 2022

36301
Зодиите, за които късметът ще бъде изнеизменна част от 2022
Снимка: istock/Guliver

Кариерният хороскоп ви позволява да предвидите дали дадена година ще бъде благоприятна за вашия късмет, работа, здраве. 2022 година е времето на Юпитер, което ни дава голяма мотивация. Всеки успех е плод на упорита работа. Трудно е да се говори само за щастие. Звездите обаче ще блестят по-ярко за трите зодии, които ще намерят своето призвание на работа и късмета им ще бъде непрекъснато до тях.

Близнаци – ще стигнете до върховете

Нещата в дома ви, които го защитават от лош късмет

Лайка Сухи цветя от лайка из стаята, запарка от лайка, с която да измиете прозорците и вратите - всяко едно от тях действа като талисм...

Пригответе се за стегнат, но вълнуващ график. Всички предизвикателства, които поемате, ще бъдат в съответствие с вашите страсти. Може да се оплаквате, че нямате почивка, но упоритата ви работа винаги ще се отплати. Вашата професия и обществен имидж ще достигнат нови висоти през новата година. Не се страхувайте да се потопите дълбоко, когато се появи възможност. Нещо, което изглежда няма голямо значение, ще направи най-важната промяна в живота ви. Докато Юпитер преминава от Риби към Овен на 10 май, вашата визия за бъдещето ще стане по-ясна. Ще разберете, че трябва да установите значимо сътрудничество, за да постигнете целта си. Като един от най-социалните знаци на зодиака, не би трябвало да имате проблеми с това. Любовта ще бъде ваш неизменен спътник.

Рак – ще сбъднете мечтите си

Успехите ви ще бъдат бавни, но значителни. Дайте си време да развиете мечтаната кариера. Юпитер в Риби ще дойде във вашия десети дом на духовност, давайки ви творческа визия. Най-накрая ще видите правилната посока. Ще разберете в какво да вложите сърцето си. Очаквайте вашите дела отново да се движат напред след 10 май. Ще изпитате голям напредък в област, която ви държи будни през нощта. Успехът в началото може да бъде огромен, защото енергията на Юпитер няма граници. Изведнъж ще бъдете въвлечени във вихър от вълнуващи нови възможности. Само ретроградното движение на тази планета в Овен от 28 юли ще ви даде възможност да преосмислите решенията си. Не се страхувайте да заемете лидерска позиция. Борете се за мечтите си. Не забравяйте, че като зодиакален Рак, вие също имате подкрепата на Луната над вас. Ще се радвате също така на изключително добро здраве.

Риби - ще спечелите широко признание 

Ако имате приятели от тази ЗОДИЯ, то вие сте истински късметлии

Телец Те са природно интелигентни, разнообразни и цветни и са изключително позитивни, винаги стремящи се да поддържат положителна аура...

Когато планетарният владетел на Риби, Юпитер, засияе във вашия първи дом, ще изпитате личностно израстване. Вашата кариера ще отразява този напредък. Направете целите си приоритет и никой няма да пренебрегне успеха ви. Да, тази година можете да разчитате на признание в очите на по-широка публика. Просто внимавайте за влиянията на Нептун, които причиняват мъгливи ситуации. Ще ви е трудно да различавате истината от лъжата. Проверете отново всичко, което изглежда „твърде хубаво, за да е истина“. Освен това не би трябвало да имате проблеми с парите или мечтаното повишение. Кариерен хороскоп за 2022 г. ви предоставя цудесна възможност да започнете свой собствен бизнес. Вашият вроден чар ще проправи пътя към вашия успех. В семейството ви ще цари мир и хармония.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com