Зодията разкрива магическата ви сила

23197
Зодията разкрива магическата ви сила
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да разкрие много за личността на човека. Всяка зодия има определени черти в характера, с които се отличава от останалите. Днес ще ви споделим за "магическите сили", с които могат да се похвалят определени представители на зодиака.

Овен

Те успяват да разгадаят какво си мисли човека срещу тях и какви са истинските му намерения. На базата на тази информация успяват да предскажат събития от близкото бъдеще.

Телец

Тяхната супер сила са парите. Те имат уникалната способност да надушат къде има пари и как да ги спечелят. Неслучайно в миналото хората са се кланяли пред Златният телец и са вярвали, че той е символ на богатството.

Близнаци

Често успяват да реализират своите желания. Съдбата винаги им помага в трудни моменти и не ги оставя сами. Скритата им сила обаче, е умението да убеждават околните в своята правота.

Рак

Интуицията им е до такава степен развита, че трудно могат да ги изненадат с нещо. Надушват лъжата от километри и са като детектор!

Лъв

Специалното им умение е любовта. Те могат да обичат с цялото си сърце и до последен дъх. Изключително верни са и няма да ви предадат никога. Имат завидни лидерски умения, на които разчитат в трудни моменти.

Дева

Известни са с умението си да анализират всичко и добре да осмислят всеки свой ход. Силни са с числата и бързо могат да си направят сметката.

Везни

Те са решителни и могат да действат под напрежение. Никога не се ръководят от емоциите си и това им позволява да взимат правилните решения в точния момент.

Каква хазартна личност си според зодията

До каква степен бихте рискували и влекат ли ви хазартните игри? Разберете каква хазартна личност сте според зодията и в кои игри бихте ...

Скорпион

Всички познаваме поне един представител на тази зодия, който е като "бомба със закъснител". Трудно сдържат нервите си, но въпреки това могат да ви "заредят" на енергийно ниво. Те носят чистата и неподправена емоция в себе си, с която пречистват околните от негативната енергия.

Стрелец

Съдбата винаги е на тяхна страна и единственото нещо, което трябва да направят, е да "извикат" с пълен глас това, от което имат нужда. След това е въпрос на време то да се случи.

Козирог

Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа какъв приятел си

Някои са откровени до болка, други ще ви спестят истината, за да не ви наранят. Всяка зодия е изключително различна и именно това я пра...

Изключително борбени и трудолюбиви. Те разчитат само и единствено на себе си. Умеят да се вслушват в съвети и да извличат необходимите поуки от всяка ситуация.

Водолей

В миналото някои представители на тази зодия са били изгаряни на клада поради своите вещерски умения. Умеят да предсказват бъдещето и да разговарят с покойници. Нищо вещерско не им е чуждо.

Риби

Магическата им е сила, е да ви накарат да се влюбите в тях. Неподправени и изключително обаятелни. Просто няма как да не ги харесате!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com