Зодията ти разкрива дали ще бъдеш богат или беден в този живот (част 2)

23967
Зодията ти разкрива дали ще бъдеш богат или беден в този живот (част 2)
Снимка: Pexels

Дева

По отношение на парите Девите са изключително пестеливи. Всичко в живота им се дава трудно, така че те знаят добре стойността на всяка стотинка. Освен това отношението на Девата към живота не предполага носенето на „розови очила“: тя гледа трезво на света и разбира, че никой не е имунизиран от бедността и човек може да разчита само на себе си. Ето защо в ежедневието Девата е способна да се откаже дори от нещо малко, само за да създаде солиден резерв за спешни случаи за „дъждовен ден“. Дори и огромно наследство да падне върху Дева, можете да бъдете сигурни, че тя ще продължи да харчи пари пестеливо, обмисляйки всяка своя стъпка. 

Везни

Везните често се държат двусмислено по отношение на парите. В зависимост от капризите на променливото си настроение, те могат или да проявят прекомерна пестеливост, или да направят ненужно големи разходи. Въпреки крайностите, като цяло Везните като цяло имат доста разумно отношение към парите.

Скорпион

По природа Скорпионът е победител, който знае как да постигне своето. Той е безкрайно уверен в собствените си сили и по пътя към целта си е в състояние да преодолее всякакви пречки, така че почти винаги получава това, което иска. Той обича комфорта (дори лукса) и е напълно способен да оцени свободата и независимостта, които притежава човек с големи пари. След като са си поставили за цел да забогатеят, Скорпион определено ще постигне това.

Стрелец

Стрелецът е лек като вятъра; в работата и парите това е едновременно неговото предимство и основен недостатък. Дори да печели прилични пари, Стрелецът понякога трудно живее от заплата до заплата. Когато се занимава с финанси, той е изключително небрежен и неговата щедрост и състрадание понякога не познават граници. В зависимост от настроението си, той е в състояние да хвърли пари в канала, да даде заеми на случайни познати, да помогне на нуждаещите се с щедра ръка.

Козирог

Козирогът е много практичен и разумен за парите. В младостта си, все още не притежаващ големи средства, той може да води най-скромния начин на живот, за да натрупа значителен капитал с течение на времето. В бъдеще напредъкът в кариерата, като правило прави Козирога много богат човек, но той все още продължава да харчи пари разумно.

Водолей

Водолеите са доста спокойни за парите. Благодарение на своята творческа, талантлива, но не твърде практична природа, той може да бъде много богат човек или почти просяк. И всъщност, и в друг случай, той няма да "трепери"над парите си, въпреки че и вие не можете да го наречете прахосник.

Риби

Рибите са много талантливи, но непрактични: в живота могат да постигнат всичко или нищо. Парите за Риби не са цел, а просто средство. Нещо повече - инструмент, който може да обогати и без това богатия им вътрешен свят с малко. Ето защо Рибите са доста безразлични към парите и ако случайно забогатеят, тогава състраданието им се проявява в щедрост и милосърдие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е най-голямо пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com