Звездите за него – мъжът Овен

2832
Звездите за него – мъжът Овен
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Овен може да бъде определен като секси и щедър човек, на когото алчността е чужда. Може да бъде остроумен разговорник и страстен любовник. Харесва хумора и си пада по авантюрите. Винаги се стреми да опита всичко хубаво, което живота може да му предложи. Лесно хваща окото и една жена може да се влюби в него директно от пръв поглед. Той предпочита мистериозни жени, красиви и секси. Способен е да оцени предимно онези жени, които подкрепят неговите желания и вкусове. Харесва му да получава похвали и комплименти. Може да бъде истински приятел и винаги да се разчита на него във всякакви ситуации.

Спокойно може да се каже, че думи като "доброта" и "милост" го характеризират най-добре. Мъжът Овен винаги е много отговорен и ще изпълни всяко свое обещание, което е дал пред някой. Случва се да бъде понякога прекалено самоуверен и би защитил своето мнение, дори в случай да не е прав. Неговата импулсивност, праволинейност и суетене често се случва да му създават проблеми от всякакво естество. Едва ли би се отказал лесно, ако няма конкретна причина.

3 професии, които пасват перфектно на зодия ОВЕН

Овните са изключително стойностни хора. Те се раздават не само за приятели и семейство, но и в работата си. Работохолици са и това им л...

Как и може ли да обича истински мъжът Овен?

Той няма лесно да реши да смени своята избраница, дори може би това е невъзможно да го направи. Защото едва ли би се справил в ситуация с две жени наведнъж. Неговата любов е вярна и романтична. Когато обича, той силно вярва, че това е единственото и най-важно чувство в живота му. Много му допадат процесите на ухажване и завладяване на жената, обича да флиртува и дава всичко от себе си, този флирт да бъде безкрайно романтичен, но някак си външно не обича да го показва. По отношение на прошката - много трудно би го направил. Ако искате да бъдете харесана от мъжа Овен, трябва да бъдете индивидуална и независима личност, женствена и ненатрапчива любовница.

Мъжът овен и неговата сексуалност.

Неговата сексуалност просто подлудява жените. Готов е в определени моменти да изненада с своето желание за най-забраненото в секса и най-шокиращото проявление. От него може да се очаква да поиска секс по всяко време и навсякъде. През целия му живот присъства желанието му да научи нещо ново, така е и при секса. Винаги се опитва да достави в леглото максимално удоволствие на любимата си и може да се каже че е ненаситен в секса. Това е най-добрият сексуален партньор. Неговата партньорка трябва да има готовност да експериментира по всяко време, да обича секса и да е готова да се ангажира с пълна отдаденост с него. Мъжът Овен много обича похвалите и горещите думи по време на секс.

4 причини да обичате зодия ОВЕН

Овните не са лесни хора. Понякога се отказваме да ги обичаме, защото са твърде открити и не си спестяват онова, което искат да ни кажат...

Какъв съпруг е мъжът Овен?

Ако той реши да се ожени преди настъпването на 30 - годишна възраст, тогава женската Стрелец или Лъв са най-подходящите за него. Но ако направи това малко по-късно, със сигурност ще избере по-пламенни жени като зодия Телец или Дева. Много е влюбчив и импулсивен и е възможно много бързо да се предаде на първия импулс. Не понася лъжите и още от първата минута на своя брачен живот ще започне да налага своите правила на жена си. Ще вземе отношения за грима и прическата, за дрехите, къде и с кого да общува. Най-интересното в случая е, че виждайки любовта във всичките тези действия, неговата съпруга дори няма да разбере как неусетно ще започне да играе по тона, който той определя.

Той изисква пълно представяне. Но на свой ред е изключително грижовен, верен и честен. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно