Звездите за него – мъжът Скорпион

8234
Звездите за него – мъжът Скорпион
Снимка: Actualno

Емоционален, страстен, непредсказуем - Скорпионът рядко би се замислил за последствията от постъпките си, но това в никакъв случай не отблъсква околните, а по-скоро става обратното...

Той буквално излъчва енергията на своя егоизъм - на по-голяма част от жените той действа направо хипнотично, но за щастие се намират и такива дами, които имат имунитет срещу неговата обаятелност. 

Каква е връзката между жена Козирог и мъж Скорпион

Мъжът Скорпион и жената Козирог са солидна двойка. Може би няма да са от най-романтичните, но успешно ще преодоляват трудностите. И два...

Следователно трябва да кажем, че няма да навреди, ако мъжът Скорпион носи на своя врат табелка с надпис: " Внимание, високо...много високо напрежение" или пък "Не пипай, опасно за живота". Тези, които искат само да пофлиртуват с него е по-добре да си останат на по-далечно разстояние от този мъж и да не си правят опити на игра с огън. Тяхната сексуалност е дремеща, както дреме заспал вулкан, но този вулкан може да се пробуди във всяка една минута.

Представителят на тази зодия е напълно убеден в себе си, че когато жена каже "не", това всъщност означава "да". Заради това всяка жена трябва да бъде подготвена, че той не би отстъпил за нищо на света, докато не дойде моментът на получи всичко, което иска. Дълбоко в душата на мъжът Скорпион съществува фраза "Всичко или нищо" и често се досеща за нея, но в крайна сметка активно той използва само първата част от изречението.

Този мъж е много отмъстителен и никога не би забравил или простил нещо лошо, което някой му е причинил, а това е основната причина по изключително лесен начин да си създава врагове. Във всеки един конфликт той е агресивен и опасен, дори на моменти жесток противник и най-добре помислете 10 пъти, преди да се решите на конфликт срещу него, без значение дали става дума за жилищния вход в който живеете, в офиса на фирмата или някое заведение. Възстановяването на "мира" след това наистина е много сложно, защото Скорпионът просто не знае какво означава компромис или жалост.

Много сложна задача е да се установи защо мъжът скорпион постъпва по такъв начин. Въпреки привлекателността си към нейния пол, той много трудно би се решил да изневери на своята любима, ако вече е избрал такава. Скорпионът е много противоречива натура: полага неимоверно усилия да запази своята независимост, но в крайна сметка има отчаяна нужда от човек до себе си, на чието рамо да се облегне в труден момент. На този мъж много често му се случва да прилага т.нар. "политика на двойните стандарти". От една страна, Скорпионът презира слабостите на другите, а от друга - счита своите за нещо съвсем нормално.

Звездите за него – мъжът Козирог

Непокорни, буйни неукротими - това са мъжете Козирог и са такива личности, с които не бива да си играете, както на вас ви харесва. Този...

Мъжът Скорпион обича да преобразува своята енергия в удоволствия - секс, алкохол...наркотици - с тези неща му се налага доста често да се справя. За съжаление, печалните резултати от тези негови непрекъснати действия са алкохолна или наркотична зависимост. Ще бъде справедливо да кажем, че той разполага с достатъчно воля и сили, за да успее да се справи с такива зависимости: както легендарния барон  Мюнхаузен, той има способността да издърпа себе си от блатото, в което се е натресъл.

От съществено значение за Скорпионите естествено е и тяхната работа - едва ли някой от тях ще изпадне в еуфория от мисълта, че ще трябва да положи физически труд. Представителите на този зодиакален знак умеят много добре да се концентрират, разполагат с жива фантазия, силна воля, мъжество и огромна жажда за предприемачество - по неписано правило, всичко изброено до тук означава успех. Ако става дума за инвестиции и финанси, те могат да се похавалят с чудесни делови похвати, а да се опитате да ги убедите да участват в някое "мръсно" бизнес начинание - това на практика е невъзможно и няма смисъл да се опитвате да го правите. Мъжете Скорпион имат един огромен недостатък - опитват се винаги да решат проблема със скоростта на мълния, за да може на мига този проблем да им се махне от главата. Но за съжаление, не винаги подобен подход е успешен и често пъти им докарва още куп бели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com