Звездите за него – мъжът Стрелец

13581
Звездите за него – мъжът Стрелец
Снимка: Pexels

След едно дори и случайно запознанство с мъж Стрелец, животът някак си придобива нови краски...

Той е жизнерадостен, очарователен, остроумен и умее да се държи по начин, по който всяка жена би се чувствала специална и неотразима. Но в никакъв случай не си позволявайте да се заблуждавате - ако се огледате по-внимателно, много е възможно веднага да забележите, че погледът му "играе" насам-натам, от една жена към друга.

Тези зодии са сродните души на Стрелеца

Стрелецът определено е един от най-интересните зодиакални знаци, а ето и кои са зодиите, които просто му пасват. Близнаци Стрелец и Б...

Стрелецът е идеалист, който винаги е с романтична нагласа и е твърдо уверен, че Неговата Единствена ще е следващата дама в живота му! Разочарованията, с които се сблъсква понякога не могат да му попречат на оптимистичните възгледи: "явно ще е следващия път". Всеки ден се явява за него като "нов ден, нов късмет". Мъжът Стрелец е толкова жизнелюбив и лъчезарен, че е напълно възможно да се събуди сутрин радостен и усмихнат, защото е сряда, например.

Този мъж живее според своите emoziи и с това, което непрекъснато му диктува неговото сърце. Допада му да е влюбен, но не и да обича.

Спокойно може да се каже, че Стрелецът е абсолютния майстор по създаване на нови проблеми, а това е причината връзките му да са краткотрайни. Притесняват го прекалено близките взаимоотношения и предпочита неангажиращите авантюри.

Сексът за мъжа Стрелец никога не е бил сред най-важните неща в неговия живот. Да, със сигурност това нещо му харесва, но ухажването, флиртуването и бляновете по някоя секси дама биха го привлекли много по-силно.

Мъжът от тази зодия рядко знае какво точно иска. Ако му предложат брак с условието да бъде за година-две, със сигурност ще се възползва от подобно предложение.

3-те зодии, които с лекота могат да се влюбят в СТРЕЛЕЦ!

Не е твърде трудно да се влюбиш до уши в Стрелците. Те са забавни, приключенски настроени, спонтанни и имат доста положителен поглед въ...

По-голяма част от мъжете Стрелец са напълно открити - каквото мислят, това говорят и може би вече се досещате, че тактичността не е от качествата, с което те могат да се похвалят. Когато обаче представител на тази зодия даде някакво обещание на съпруга, колега, близък приятел...дори не чак толкова близък приятел, бъдете напълно сигурни, че каквото е обещал, това ще направи...дори е вероятно да се раздаде малко в повече, отколкото е необходимо.

Стрелецът може да бъде невероятен приятел - търпелив и надежден, както с мъжете, така и с жените. Но, ако му се "падне" роля на любовник - тогава той ще покаже съвсем различни качества. Тогава за него жената е проект и инвестиции, и ако те не се оправдаят, то милост и пощада няма да има. Ще я направи на пух и прах от критики и обиди.

Мъжът Стрелец обожава недомлъвките и мистериите във всичко - той пази всичките си тъжни дори от самият себе си. В много случай настроението му да се мени със скоростта на куршум и често изпада в тежки депресии. За щастие обаче, тези депресии доволно бързо приключват.

Сред мъжете Стрелци има много успешни банкери и финансисти, но за тяхно съжаление много пъти се slucvа да работят във фирми и компании, които не оценяват до край техния труд. Но Стрелецът няма да напусне такава компания, напротив - ще вложи още повече енергия и сили в работата си.

Стрелецът в никакъв случай не е фен на сбирки, купони, светски мероприятия, събиране на тълпи от хора и други такива. Предпочита тесния приятелски кръг и по-малко шумните партита. Стрелецът обожава да пътешества - непрекъсната смяна на своето лице, градовете, впечатленията - всичко това съответства изцяло на неговият характер. Практически на него му е все тая в каква посока ще се отправи, защото има навсякъде приятели и на което и да е място, все ще му бъде забавно и интересно.

10 положителни черти на Стрелците

Някои зодии определено изпъкват сред останалите. Ето 10 наистина положителни черти на Стрелците: 1. Забавни са Стрелците имат страхот...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com