Звездите за нея – жената Телец

12755
Звездите за нея – жената Телец
Снимка: iStock/Guliver

Жената от зодия Телец е надарена природно възможно с най-добрите качества, които въобще може да има една жена. Няма да бъде преувеличено, ако кажем, че тя може да бъде разкошна, зашеметяваща и носителка едновременно на очарование и мъдрост.

Тази жена има способността да се справи със всяка една житейска роля - може да бъде най-грижовната съпруга, истинска любовница, любяща мъжка за своите деца, изключително отговорна в работата си.

Жената Телец винаги е изрядна, елегантна, съблазнителна и внимателна. В добавка към това има силно развита интуиция. С лекота може да усети как и къде да насочи своето очарование, за да получи това, което иска.

Важна особеност за тази жена е, че може да бъде изключително хитра, но без да го демонстрира. Поради тази причина се случва околните да не могат да преценят добре умствените и способности, а това води до неприятни изненади за самите тях след това.

Каква е външността на жената Телец?

Тя е красива и очарователна. Нейната външност винаги е в перфектен вид. 

В своята младост тази дама е крехка и грациозна, но за съжаление често се случва с напредване на възрастта си да напълнява, понякога и прекалено много. Основната причина е, че обожава вкусната храна и сладките неща.

Странните качества на Телеца

Очарователните и тайнствени Телци са сред приятелите и близките на всеки човек. Както всяка зодия и те имат своите странни качества. Ет...

Тя много държи на своя външен вид. Когато осъзнае, че се е появил някакъв проблем,, тя ще се заеме с него без колебания - коригиране на храненето, тръгване на фитнес и много други. Готова е на всичко, за да изглежда блестящо.

Външния и вид се отличава и със своята женственост. Има прекрасна и блестяща коя, меки черти, изпънато деколте. Нямам как, да не привлече мъжкото внимание от където и да мине.

Силния пол е много впечатлен от увереното и поведение, което демонстрира. А когато към това се добави чар и перфектна фигура...

Какви са основните черти, на нейния характер?

Жената Телец обича вкусната храна, качественото вино, комфорта. В любовта едновременно цени качеството на своя интимен живот и на духовното общуване. Тези две неща са и необходими, за да може да постигне пълна хармония.

Звездите за него – мъжът Телец

Мъжът Телец е честен, красив, надежден и изпълнен със страст човек. Може ли да иска нещо повече една жена? А към всичките му плюсове, д...

Тя обича парите, винаги има спестявания и стабилен доход. Пряко свързана е с природата и умее истински да и се наслаждава. Ненавижда авантюрите, защото е трезвен консерватор. Въобще не си пада по нововъведенията, изненадите, всякакви реформи и неочаквани неща. Като цяло е търпелив човек, но е най-добре да не се опитвате да издевателствате над нейното търпение, защото може да се разгневи и да стане много агресивна. Една лека обида казана "просто ей така", ще я помни за цял живот. Общуването може да бъде изключително лесно, когато сте коректни към нея. Ако се опитате да я заблудите или измамите с нещо, бъдете сигурни, че ще го разбере в един момент. И тогава просто ще стане безразлична към вас. 

На работното място никога не би завидяла на някого, ако е направил определено постижение. Напротив, ще бъде щастлива заедно с него и дори ще вярва, че ще може да постигне още повече. Ще го окуражава. Към самата нея не обича хвалби. Винаги гледа нещата обективно и просто гледа да си върши работата.

Най-много и отива да бъде личен сътрудник, психолог, секретар, социален работник, фармацевт. Една от най-неудачните дейности за жената Телец е търговията, въпреки, че и тя може да и донесе удоволствие, достатъчно е стоката да бъде свързана с природата и земята.

Към своята партньор тя винаги е с много високи изисквания. Във всяко едно отношение - семейство, работа, любов! 

По природа жената Телец е полигамна. Способна е да поддържа връзка едновременно с няколко партньора и най-интересното в случая е, че към всичките би изпитвала еднакво искрени чувства. Но в момента, когато срещне истинската любов, тя ще забрави за всички останали мъже и ще се отдаде изцяло на своя избраник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com