Графити, музика и градски истории: открихме Доброто в Добрич заедно със Загорка (ВИДЕО)

5676

На 24 август в Добрич се проведе специално събитие на Загорка, чиято цел бе да открие Доброто, да създаде специални моменти за местните хора и да направи сърдечен подарък на жителите и гостите на града. По този повод в парк "Свети Георги" бе създаден красив авторски графит с местните забележителности, а с много музика и хубава бира беше представена и лимитираната серия бутилки и кенчета на Загорка с етикети, вдъхновени именно от Добрич.

Снимка: Actualno.com

Инициативата "Доброто е навсякъде" се проведе в летните месеци и обиколи пет града в България - Силистра, Велико Търново, Плевен, Балчик и Добрич. Основната идея на нашите партньори и приятели от Загорка бе да докаже, че Доброто е сред хората и именно те изграждат, запазват и развиват страната ни.

Снимка: Actualno.com

И в Добрич ние от Actualno.com и "България на длан" бяхме рамо до рамо и разговаряхме с местните за това защо са избрали да живеят именно в този град. След срещите ни с местните за пореден път се убедихме, че силата на една страна идва най-вече от хората, а Доброто може да се откриe навсякъде.

Гледайте специалното ни видео от Добрич сега:

А всички наши срещи, част от инициативата на нашите партньори от Загорка - "Доброто е навсякъде", можете да гледате ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com