BILLA България става на 15 години

22286
BILLA България става на 15 години

Веригата подготвя изненади за своите клиенти по случай предстоящия си юбилей!

BILLA празнува 15 години от стъпването си на българския пазар. На 5 октомври 2000 г. компанията открива магазин в София, ставайки първата международна търговска верига супермаркети в България. Към момента супермаркетите на BILLA в столицата са вече 31, а на територията на цялата страна – 92.

Марката BILLA няма да се изтегля от България

Представителството на BILLA в България задочно опроверга твърденията, че марката ще бъде изтеглена от страната ни. В съобщение до мед...

През годините BILLA България е стартирала редица проекти и инициативи, насочени към подкрепянето на българската икономика и местното производство, като от влизането си на българския пазар до днес веригата е инвестирала повече от 500 млн.лв., осигурявайки работа и конкурентно възнаграждение на близо 4000 служители. Веригата инвестира в обучението на български земеделци и успешно развива проекта „Градините на BILLA“. В над 100 български градини, специално за BILLA, се отглеждат висококачествени плодове и зеленчуци. BILLA осигури и професионално обучение на над 270 свои пекари, които бяха сертифицирани от Министерството на образованието и науката и Съюза по хранителна промишленост. Така веригата гарантира високото качество и отличния вкус на собственото си производство на хляб и хлебни изделия, които всеки може да си позволи.

След независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH) сред българските потребители, BILLA България заема категорично първо място в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“ и „Международна верига за продажби на дребно“. Компанията бе отличена и на Европейските бизнес награди като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

„Вече 15 години предоставяме на българските потребители високо качество на достъпна цена. Нашите клиенти знаят, че в магазини BILLA ще открият винаги пресни и вкусни български плодове и зеленчуци от „Градините на BILLA“, прясно изпечен хляб от нашите майстори пекари, както и изобилие от продукти с марково качество, но на цена, която всеки може да си позволи. За да се отблагодарим на клиентите си за лоялността им през годините, сме подготвили много изненади за 15-ия ни рожден ден“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

По повод 15-годишния юбилей, от 24 септември до 15 октомври BILLA организира празнична томбола и всеки ден, във всеки свой магазин в страната, ще подарява на печелившите по 5 ваучера за пазаруване. На 15 октомври ще бъдат изтеглени и 92-ма късметлии, като всеки от тях ще спечели ваучер за пазаруване на стойност 800 лв.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика