dm България вече и с онлайн магазин

7455
dm България вече и с онлайн магазин
Снимка: iStock

Пазаруването във веригата магазини за дрогерийни стоки dm вече е по-лесно от всякога, след като компанията стартира новия си онлайн магазин. Освен редица предимства, онлайн магазинът на dm предлага на потребителите и 15% отстъпка на всичко в периода до 18 септември.

Клиентите на dm могат да избират в онлайн канала на компанията от близо 8 200 артикула от разнообразни категории като „Грим”, „Грижа и парфюми”, „Коса”, „Мъжка козметика”, „Здраве”, „Храна”, „Бебе и дете”, „Домакинство” и други. А това е само началото, тъй като dm ще продължи да разширява асортимента си онлайн и в бъдеще.

Паралелно с удобната функционалност, онлайн платформата на dm е адаптирана и за използване от мобилни устройства, което означава, че потребителите могат да намерят необходимия продукт навсякъде и по всяко време. Освен огромно разнообразие от артикули, клиентите на dm ще открият в портала и материали с полезна информация и съвети, превръщайки новия онлайн магазин в нещо повече от платформа за електронна търговия.

Поръчаните артикули биват доставяни директно до вратата на клиентите, като компанията предлага и безплатна доставка за покупки над 100 лева.

Регистрираните потребители могат да се възползват от редица предимства, като например безплатно експресно получаване на поръчката в избран от тях dm магазин в рамките на три часа. Веригата разполага с 97 магазина в 35 града в България, което прави тази услуга особено удобна за хората, които имат нужда от даден продукт възможно най-бързо.

В случай, че потребителите искат да върнат дадена стока, то онлайн магазинът предлага лесна система за реализиране на този процес, като разходът по връщане на стоката е изцяло за сметка на dm.

Всички потребители могат да се възползват от специална отстъпка в размер на 15% по повод старта на онлайн магазина, която е в сила до 18 септември тази година.

За целта е необходимо да се изпълнят три лесни стъпки:

• Регистрирайте се на www.dm-drogeriemarkt.bg в „Моят dm акаунт“;

• Добавите любимите си продукти в кошницата за пазаруване;

• Отстъпката от 15% на цялата поръчка ще видите автоматично преди плащане в „Отстъпки преди крайната сума“.

За повече информация относно кампанията посетете онлайн портала на dm.

Паралелно с това регистрираните потребители ще имат достъп до персонализирани услуги и специални предложения. Така благодарение на регистрацията си в онлайн магазина на dm, клиентите ще могат да се възползват от предложения, които отговарят най-точно на техните потребности.

„Предлагайки вече и възможност за онлайн пазаруване, бихме искали да гарантираме едно още по-добро клиентско преживяване. Ние се стремим постоянно да надграждаме предлаганите от нас услуги и да се адаптираме към актуалното потребителско поведение, поставяйки по този начин клиентите винаги в центъра на нашата работа. Искам да благодаря на всички наши колеги от компанията и в dm групата, които през последната година работиха усилено по проекта, защото без тяхната енергия и отдаденост днес нямаше да може да се поздравим с успешния старт на нашия онлайн магазин в България.“, коментира Цонка Иванова-Терзиева, управител на ресор Маркетинг и снабдяване на dm България.

Чрез новата си онлайн платформа за продажби и мрежата от 97 търговски обекта в цялата страна, dm затваря кръга на предлагането и по този начин се намира по-близо от всякога до клиентите – на една крачка или на един клик разстояние.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com