Мирослав Найденов: Важните теми остават встрани

4604
Мирослав Найденов: Важните теми остават встрани
В Австрия тече едно много голямо разследване, което касае България

"Важните теми остават встрани." Това каза Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните, в интервю за предаването на Нова телевизия "На четири очи".

Той допълни, че е парадоксално точно министърът на земеделието и проблемът с яйцата да стават главна тема, при условие, че в същото време в Австрия тече едно много голямо разследване, което касае България.

Цената на яйцата продължава да расте

Индексът на тържищните цени (ИТЦ) се повиши през тази седмица до 1,531 пункта, съобщиха от Държавната комисия по стоковите борси и търж...

"Касае я по отношение на това, че има опити да се направи препратка, че в миналото правителство са плащани пари през австрийски лобист, които са отивали към австрийски политици. В момента това се разследва от специална комисия. И това ще бъде наистина огромен скандал, който се прави безпрецедентен опит в момента да бъде покрит от българските медии.

Прави се опит България да бъде свързана за пореден път с нещо изключително нередно. Ако се докаже, това ще бъде изключително голямо петно към България, петно, което може да бъде равно на връзката, която постоянно се прави с атентата срещу папата. И тъй като това го е правил бившият премиер Станишев, заедно с жената, с която в момента живее, чрез нейната медийна империя – това се покрива в момента и насочваме вниманието към случая с яйцата или случая с бонусите.

Ние трябва да разсъждаваме по отношение на това – тези същите хора, които правеха политиките в годините назад, които тогава използваха силата на медиите за изключително силен черен пиар срещу тогавашната опозиция, днес, когато не са на власт, виждате каква власт всъщност имат, за да могат да определят обществения дневен ред”, допълни министър Найденов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика