Семейство Ралинови: С Kaufland увеличихме обема на продукцията си с 400%

3377
Семейство Ралинови: С Kaufland увеличихме обема на продукцията си с 400%
Снимка: Кауфланд

Вече близо 15 години Kaufland България работи рамо до рамо с българските производители. В основата на доброто партньорство винаги стои взаимното разбиране и стремеж към предлагане на качествени български продукти за клиента.

В Пазарджик семейство Ралинови отглеждат сладка царевица вече 8 години. За да гарантират високото й качество за потребителя и да отговорят на всички европейски изисквания, те сертифицират продукцията си по международния стандарт Global G.A.P.

Kaufland България e любимата търговска верига на българите

Kaufland България е любимата търговска верига на българите според единствената потребителска класация у нас „Моите любими марки&l...

„Kaufland е първата верига, с която започнахме да работим още от самото начало. Тогава обработвахме 3 декара земя. Израснахме заедно с компанията и благодарение на доброто и коректно партньорство днес вече отглеждаме 1000 декара сладка царевица“, споделя Борислав Ралинов, собственик на стопанството.

Семейство Ралинови работи основно с Kaufland, като по време на партньорството увеличава обема на продукцията си с около 400%. Днес в стопанството се произвеждат близо 3 милиона кочана сладка царевица на сезон.

Възможността да се развива спокойно и сигурно окуражава Борислав да предаде опита и любовта към земеделието и на своя син, който носи неговото име. Борислав младши учи право и планира да заеме основна роля в разрастването на семейния бизнес. Планират до две години да изградят собствена преработвателна фабрика, като по този начин ще затворят цикъла си на производство.

Kaufland България развива устойчива и дългогодишна политика в подкрепа на продуктите, произведени в България. Над 60% от производителите, с които компанията работи, са български. Търговската верига си партнира с родни производители и доставчици от 26 региона у нас, което е почти цяла България.

Kaufland България стартира безплатна онлайн академия за младежи

Kaufland България слага начало на поредица безплатни онлайн семинари под името We Know, You Grow. Уебинарите са насочени към ученици, с...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com