TBI Bank и SPORT DEPOT правят спорта по-достъпен за българските потребители

1523
TBI Bank и SPORT DEPOT правят спорта по-достъпен за българските потребители
Снимка: TBI Bank

Според едно от последните прочувания на Global Advisor, 58% от хората в световен мащаб биха искали да спортуват повече. Те посочват обаче, че първата пречка пред тях е липсата на време, а втората – на финанси.

За да отговорят на нуждите на своите клиенти и да направят спорта по-достъпен, TBI Bank и SPORT DEPOT обединяват сили в ново стратегическо партньорство. С решенията на TBIPay, включително продукта „Купи сега, плати по-късно“, всички желаещи могат да поръчат спортни стоки от уебсайта на SPORT DEPOT само с няколко клика и да платят за тях на части в удобен от тях времеви период.

По този начин клиентите ще могат да се насладят на богатото разнообразие от дрехи, аксесоари, спортно оборудване и редица други продукти  без да се притесняват, че желаните от тях стоки могат да натежат на месечния им бюджет. Освен че по-лесно ще финансират своите покупки,  разплащателните решения от TBI осигуряват и по-висока безопасност на клиентите, тъй като целият процес по кандидастване и одобрение се извършва изцяло онлайн, само с няколко клика и без необходимост от регистрация или документация.

„Като компания, която постоянно разширява мрежата си от партньори, сме щастливи да предложим нашето решение „Купи сега, плати по-късно“ в този важен сегмент“, сподели Надежда Коцинова, Ръководител на търговските партньорства в TBI Bank. “След пандемията, търсенето на спортни услуги – от дрехи до уреди за тренировки у дома, се увеличи значително. Радваме се да дадем възможността за по-лесни и достъпни покупки в тези трудни времена, обединявайки усилия със SPORT DEPOT, които са доказан лидер у нас в индустрията.“

"Клиентите ни са любители на активния начин на живот, познават и ценят качествените стоки. Стремим се да им предоставим богат избор от технологични, удобни, модерни продукти за спорт, туризъм и ежедневието на утвърдени и известни световни марки. Непрекъснато допълваме и развиваме своя асортимент, за да отговорим на техните очаквания. Предлаганата от TBI Bank опция за покупка на изплащане „Купи сега, плати по-късно“ е още една възможност за клиентите ни да се сдобият с желаните стоки в удачния за тях момент," допълни Иво Тодоров, Mаркетинг директор на SPORT DEPOT.

Продуктът „Купи сега, плати по-късно“ на TBI има силно присъствие на пазара като вече е интегриран в онлайн магазините на над 200 търговци в България и Румъния от различни индустрии в сферата на технологиите, спортни стоки и оборудване, мебели и много други.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com