Борса за учебници в НДК

60500
Борса за учебници в НДК

Борса за учебници ще отвори врати и тази година в НДК във връзка с началото на учебната година. За пръв път клиентите на “БГ Учебник” ще открият своята любима книжарница в централното фоайе, а не както минали години в шатра пред сградата.

От 10-ти до 30-ти септември, всеки ден от 9 до 19 часа учениците ще имат възможност освен да закупят нови или употребявани учебници, тетрадки и учебни пособия, и да продадат миналогодишните си учебници или да ги заменят срещу отстъпка при закупуване на учебни материали за текущата година.

Временни борси за учебници ще работят от 15 септември и пред Паметника на съветската армия и до метростанция Стадион “Васил Левски”, всеки ден до края на месеца от 9 до 19 часа.

За да придаде на ученическото пазаруване игрови характер, в края на кампанията “БГ Учебник” ще предостави стипендия от 1000 лв. на един от закупилите учебници от някой от обозначените временни или постоянни обекти на фирмата.

Както във временните, така и в постоянните обекти на “БГ Учебник” в ж.к. Младост и ж.к. Люлин, ще могат да бъдат намерени новите патриотични тетрадки от серията “Великите българи”, които са в продажба от началото на септември.

Повече информация за предлаганите в рамките на кампанията артикули може да намерите в сайта на “БГ Учебник” www.bguchebnik.com , както и на място в някоя от борсите.

Момиче открадна пари, за да си купи учебници

12-годишно момиче е откраднало 198 лева от дома на възрастен мъж. 89-годишният дядо пуснал момичето в дома си, като поводът бил угово...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com