Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Екатерина Темелкова - изпълнителният директор на СофтУни, стана CEO на годината

19 юли 2023, 11:27 часа • 11429 прочитания

На 14 юли 2023 година се проведе церемонията по награждаването в деветото издание на престижните годишни награди за успешни бизнеси и предприемачи – b2b Media Awards. Екатерина Темелкова, главен изпълнителен директор на СофтУни, водещата организация у нас, предлагаща качествени, достъпни и практически обучения по софтуерно инженерство, QA, дигитален маркетинг и дизайн, беше удостоена с първа награда в престижната категория "CEO на Годината".

Екатерина Темелкова е част от екипа на СофтУни вече 8 години и е в основата на някои от най-значимите успехи, както и устойчивото развитие на организацията. Компанията я приветства в ролята ѝ на изпълнителен директор в началото на 2023 година, а присъденото отличие е важно признание за увереното ѝ и непоколебимо лидерство, както и стратегическите ѝ качества и доказаната експертиза в областта на бизнеса.

Наградата е оценка за решаващата роля, която Екатерина изиграва в развитието на СофтУни, и ефекта, който работата ѝ оказва върху гъвкавостта и адаптивността на организацията във времена на предизвикателства и промени. Като ключова част от екипа на компанията, тя демонстрира визионерство, а грижата ѝ за образователната марка спомага СофтУни да се издигне до една от най-доверените институции за перспективно и иновативно образование днес.

Екатерина Темелкова е въплъщение на голямата образователна кауза на СофтУни и е двигател на всички инициативи за качествено, достъпно и практически насочено образование, които компанията развива. Под ръководството ѝ, СофтУни посреща хиляди хора, преследващи перспективна кариера, всяка година. А образователното портфолио на компанията се увеличи с още една, изцяло нова иновативна програма по QA инженерство.

Проактивното ръководство на Екатерина и неуморната ѝ дейност през годините спомогна за изграждането и на жизнена дигитална общност и устойчиви корпоративни партньорства. При получаването на наградата Екатерина изрази своята благодарност и сподели визията си за бъдещето на SoftUni:

"За мен е чест да бъда избрана сред толкова вдъхновяващи лидери на различни организации, допринесли много за българския бизнес. Благодарна съм за доверието на екипа, който ме заобикаля и мотивира да постигам повече всеки ден. Радвам се, че заедно разширяваме границите на постижимото в образованието и помагаме на хиляди българи да получат нови кариерни възможности.

СофтУни се превърна в еталон за това какво трябва да представляват училището и университетът, съвместявайки иновативност, интерактивност, практика и качество. Отговорността да бъдем новатори в най-важната сфера от живота на всеки човек е голяма.

Гледайки напред, ще работим в посока непрестанно подобряване на всички наши услуги и процеси, за да предоставим възможно най-високо ниво на образователните ни продукти. Ще помогнем на хиляди българи да подобрят знанията и уменията си, да започнат нова работа, да повишат качеството си на живот. Заедно ще променяме средата, за да реализираме общата ни мисия – да създадем експертите на бъдещето чрез практическо, качествено и достъпно образование, превръщайки България в Силициевата долина на Европа!"

Наградата "CEO на Годината" е признание и за дейността, която СофтУни върши под ръководството на Екатерина Темелкова. От компанията се гордеят с нейните постижения и остават уверени в нейното лидерство, което ги води в стремежа им към по-нататъшен растеж и успех.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес