Ритбул подкрепя индустриалната дигитализация в България с “Академия за електропроектанти”

5925
Ритбул подкрепя индустриалната дигитализация в България с “Академия за електропроектанти”
Снимка: Rittbul

Българският дистрибутор на индустриално оборудване Ритбул стартира нова кампания със заглавие EPLAN Workshop. Нейната цел е да популяризира най-напредналата платформа за електропроектиране и управление на процеси в индустрията.

Като официални представители на софтуера EPLAN за България, Ритбул са имплементирали системата в ежедневната дейност на редица компании, работещи в сферата на проектирането, производството и инженеринга.

Благодарение на EPLAN, клиентите на Ритбул спестяват множество рутинни задачи и повишават драстично ефективността на квалифицираните си служители.

Всичко това води до намаляване на множество допълнителни разходи, свързани с грешки при проектирането и изменения в проектите, съпътстващи всеки реален проект.

Инициативата EPLAN Workshop е част от проекта Академия за електропроектанти, който от компанията развиват в допълнение на вече съществуващия си обучителен център.

Идеята е немският софтуер да бъде демонстриран през призмата на всеки участник-  спрямо конкретните проекти и казусите, които произтичат от тях.

До края на м. Октомври всяка фирма има възможност да кандидатства за workshop- а напълно безплатно.

За actualno.com Мария Божкова, собственик и управител на Ритбул ЕООД, сподели:

“Винаги сме имали специфична визия относно обучаването на инженерните кадри в България. Допълнителното квалифициране  на служителите на нашите клиенти е ценно за всяка една страна . С тези обучения и демонстрации желаем да дадем своята добавена стойност към българската индустрия и именно това е причината EPLAN Workshop да е свободно достъпен за всички инженери, електропроектанти и производители.“

Фирмите, избрани да участват в EPLAN Workshop, ще бъдат обявени на сайта на Rittbul, а демонстрациите започват от 15-ти ноември.

Ритбул ЕООД е дистрибутор на високачествени и умни индустриални решения. Компанията е с над 20 години опит на българския пазар.

Компоненти и оборудване от Ритбул са заложени в множество проекти с ключово значение за страната. Компанията работи със стотици клиенти в множество области, сред които проектанти, асемблатори на електрически табла, инженерингови фирми, строители и производители.

Повече за портфолиото от продукти, услуги и решения на Ритбул ЕООД можете да научите на уебсайта на дистрибутора.

Всичко за EPLAN Workshop, както и форма за кандидатстване ще откриете на официалната страница на кампанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com